perjantaina, huhtikuuta 15, 2005

Kallis aika

Viime työharjoittelusta on nyt kulunut 2 viikkoa. Miten aika menee niin nopeesti? Maanantaina alkaa taas uusi jakso, meen leikkaussaliin kuudeksi viikoksi. En ite kestä oikeen mukana! Nyt alkaa taas vähitellen tulla sellanen tunne, että tarvitsis vähän lomaa.

Päivät kuluu tasapainotellessa työn, luentojen, tenttien ja koulutehtävien kanssa. Niin kauan sujuu ihan hyvin, kunnes pysähtyy hetkeks miettimään omaa menoa. Viikonloput sekä puolet yöstä menee töissä ja nukun usein myös päivisin. Ne ylimääräiset hetket, jolloin voi tehdä ihan mitä ikinä haluaa, vaikka maata sohvalla ja katsoa telkkaria on hyvin harvinaisia ja ylellisyyttä. Niistä osaankin ottaa kaiken irti!

Toisaalta olen tyytyväinen tilanteeseen, koska se myös mahdollistaa erinäisiä asioita. Kaikella on hintansa ja mitä tähän asiaan tulee, olen valmis maksamaan sen. Jos saisin muuttaa yhden asian elämässäni tällä hetkellä, haluaisin 4 ekstra tuntia vuorokauteeni.

En nyt kuluta enempää kallista aikaa tän rustaamiseen, täytyy jatkaa ruotsin tenttiin lukemista ja tunnin päästä lähteä töihin!

3 Comments:

At 14.4.05, Blogger pt said...

Koitahan jotenkin jaksaa. Pori Jazzissa sitten chillataan!

 
At 15.4.05, Anonymous Anonyymi said...

Palaako kynttilä kummastakin päästä jos viihdyt vkloppusin vielä Helsingin yössä?

 
At 15.4.05, Blogger Lz said...

Höpö höpö. Sen avulla sitä jaksaakin!! :D :D Sitä sanotaan: "raskas työ, raskaat huvit".
*Party party*

 

Lähetä kommentti

<< Home