keskiviikkona, huhtikuuta 20, 2005

Oi ihana tv

Rakastan reality tv-sarjoja! Parhaimmat kyseiseen kategoriaan kuuluvat ohjelmat ovat esimerkiksi musa tv:llä pyörivät the Osbournes ja the Newlyweds. En tiedä onko tämä jotain mikä on mulle tyypillistä aina kun katson mitä tahansa tv-ohjelmaa, vai jostain omituisesta syystä juuri nämä sarjat, mutta haen niistä usein yhtäläisyyksiä omaan elämääni.

Varmasti kaikkien tuntemassa the Osbournes sarjassa perheeseen kuuluu aikamoisen ”puusilmä” faija, persoonallinen äiti sekä villi poika ja tytär. Olennaisena osana perheen elämässä on lauma koiria, joiden elämöinniltä ei kukaan kotona säästy. Olen aina sanonut, että Osbournesin perhe muistuttaa meidän perhettä vielä mukavina aikoina kun meilläkin oli vanhempien luona kaksi koiraa ja kun asuin samassa asunnossa. (Lukuun ottamatta useita miljoonia dollareita ja perheen isän rokkistara taustaa!) Suurin yhtäläisyys on Kelly:n ja Jack:n sekä mun ja pikkuveljeni riehumisilla.. Ikäerokaan ei Osbournes:n sisarusten ja meidän välillä ole huima.

Newlyweds sarja, (mikä alkaa kesällä pyöriä myös Nelosella) on reality ohjelma, jossa seurataan juuri avioituneen, kultakurkku Jessica Simpsonin ja myöskin musiikkialalla työskentelevän Nick Lacheyn arkielämää. Itseasiassa tässä sarjassa ei paljoakaan ole yhteistä kiireisen sinkkuelämäni kanssa, mutta onhan kiva haaveilla.

Olisi ihanaa olla jonkun oma ”blondi Jessica”. Ehkä juuri hänen ajoittaiseen hölmöyteen mun onkin aina joskus helppo samaistua. Toimintani on valitettavasti välillä samanlaista sähläystä! (Itsekritiikki taas kukoistaa.) Ja niin kuin veljeni tapaa sanoa, ”Sä oot ihan samanlainen pikku prinsessa kun toikin!” saattaa selventää asiaa jonkun verran. Toisaalta en pistäisi pahakseni jos omaisin vielä vastaavan elintason kuin heillä.

..Telkkarin katsominen voi joskus olla niiin rentouttavaa..!

1 Comments:

At 8.7.05, Anonymous Linda said...

No sä kyllä vaikutat tosi bimbolta että ootte sitten kai samanlaisia sen Jessica Simpsonin kanssa. Varmaan mukavaa kun suurimmat huolet elämässä on kynnen katkeaminen.

 

Lähetä kommentti

<< Home