keskiviikkona, huhtikuuta 06, 2005

Sex and the city

Kevät ei ainoastaan piristä mieltä, vaan auttaa asettamaan uusia tavoitteita itselleen. Toive siitä, että sosiaalinen- niinkuin rakkauselämäkin heräisi talviuniltaan, syntyy uudelleen. Ihan suoraan sanottuna elämän pyöriminen 90% työn ja koulun ympärillä alkaa jo ottaa päähän.

Tietoisesti tähän pyrkimättä, olen jämähtänyt elämäntapasinkkuuteen. Kun harvinaisina hetkinä suhteen poikaseen olisi mahdollisuus, mies paljastuu idariksi tai sitten itse jänistän tapani mukaan viime hetkellä esittäen hyvin vaikeasti tavoiteltavaa. Klassikkotapauksessa onnistun kusettamaan jopa itseäni, että olen liian kiireinen tapailemaan. Usein tämä pitääkin paikkansa.

Yleensä ko. miehet on tavattu Helsingin baareissa ja surullisen usein keskustelujen takaa-ajatuksena on toive villistä seksistä sen sijaan, että olisi vilpittömästi kiinostunut toisesta tyyppinä. Tämän todettuani useimmin kuin kerran, voin kertoa että toivo miehiin on lähes kadotettu. He ilmeisesti ei osaa ajatella kuin "kolmannella jalallansa". Pitääkö vaihtaa seksuaalista suuntautumista jos mielii suhdetta?

Kun ystäväpiiri alkaa pikkuhiljaa pariutua, musta pilvi tummenee pääni yllä. Olen toki onnellinen heidän puolesta, mutta samalla korostuu oman elämän puutteet ja sosiaalinen kanssakäyminen heidän kanssa vähenee. Onhan tyypillistä varsinkin uudehkoille pariskunnille viettää viikonloppu kahdestaan kotona muhien. Tällaisina päivinä protestoin parisuhteita vastaan ja soitan muutamalle sinkkuystävälleni. Yleensä päädymme diivailemaan viimeisen päälle laitettuina yökerhoihin, ryystämään huolestuttavan useat "yhdet drinksut" ja sikailemaan kiimaisten miesten kustannuksella.

Mieli piristyy hetkellisesti ja ainakin krapulaan saakka usko omaan sinkkuelämään on palautettu.

2 Comments:

At 7.4.05, Anonymous me-id said...

kirjoitat..
Pitääkö vaihtaa seksuaalista suuntautumista jos mielii suhdetta?
ja sitten..
Kun ystäväpiiri alkaa pikkuhiljaa pariutua
..onko siis koko ystäväpiirisi vaihtanut seksuaalista suuntautumistaan? ..toisaalta vaihtelu virkistää ja kaiken lisäksi se näyttää tällä hetkellä olevan niin hyvin trendikästä! vaihtelu nimittäin. ;)

 
At 7.4.05, Blogger Lz said...

Eipäs näsäviisastella me-id.
Seksuaalisen suuntautumisen vaihdon mahdollisuudella viittaan itseeni, kun miehet haluavat oman kokemukseni mukaan vain seksiä ja itse jotain enemmän. Voi toki olla että törmäisin samaan naissuhteissa, ei tiedä ennenkuin kokeilee. Yleistäminen on hieman hasardia ja poikkeuksia kuuluu joukkoon varmasti.
Koko ystäväpiiri ei ole vielä pariutunut saati vaihtanut seksuaalista suuntautumista, vaikka niitäkin joukkoon mahtuu. Sitäpaitsi onko sillä väliä? Tästähän ei ole kyse koko kirjoituksessa.

 

Lähetä kommentti

<< Home