maanantaina, huhtikuuta 04, 2005

Sisarusrakkautta

Kuinka rentouttavaa onkaan riehua veljen kanssa oikein olan takaa! Kaikki lähti siitä, kuinka mielestäni on idaria kutsua F1-autourheilua ylipäätään urheiluksi. Urheilua ei ole se, että ajetaan autolla ympyrää tuntitolkulla, eikä kukaan joka väittää tämän seuraamista viihdyttäväksi voi olla kuin mies.

Taisin päästää mielipiteitäni liikaa julki, kunnes sain kaukosäätimen päähäni - ja lujaa. Siitä vastalauseena heitin pikkuveljeäni vesilasilla. Loput voikin arvata. Tietokone kastui, vaatekaappi hajosi, tukkaa lähti päästä kummaltakin ja erinäiset ihokohdat punoittavat ja sinertävät. Lisäksi ääni meni hieman käheäksi. Kuka arvaisikaan, että ikämme on 16 ja 22 vuotta?

Tästä insidentistä kului noin viisi minuuttia kunnes veljeni tuli kysymään " Kai sä heität mut jäähallille puolen tunnin päästä?" hymy ylettyen korvasta korvaan. No eihän tolle rakkaalle apinalle voinut sanoa ei.

2 Comments:

At 3.4.05, Blogger t said...

sellasta se aina on. ensin pikkuveli jahtaa siskoa tuolin kanssa tappajan kiilto silmissään ja viiden minuutin päästä sisko on jo leppyneenä antamassa pikku apinalle rahaa että se sais karkkia tai uuden possen tai mitä ikinä.

ei niitä vaan voi vastustaa.

.s.

 
At 7.4.05, Blogger Lz said...

Kävin muuten lukemassa veljesi blogia. En tiennyt että se on noin iso lätkäfani!
Jokerit on jäätä ja tulta.

 

Lähetä kommentti

<< Home