torstaina, toukokuuta 26, 2005

Neula ja lanka käteen!

Olin tänään kirurgin assarina kilpirauhasleikkauksessa. Olemme jo vanhoja tuttuja rintaleikauksesta jossa puheen aiheena oli surullisen kuuluisat Lindexin tuotteet. Olimme loppuvaiheessa sulkemassa asiakkaan haavaa, kun vahingossa leikkasin viimeisen tikin langat aivan liian lyhyiksi. Hän kysyi hyväntahtoisesti, mutta jämäkästi "Ootsä yhtään kattonut mitä mä tässä teen?!" Hätäännyin mielessäni ja sanoin katsoneeni tarkasti, niinkuin olinkin. Vastaukseni seurauksena, lekuri nyppi kaikki langat pois kunnes haava oli taas auki.

Katselin hieman kummastellen, että mitä helvettiä toi nyt flippaa, juurihan se sanoi että sillä on hirveä kiire. En ehtinyt kauaa mietiskellä itsekseni kun hän törkkäsi neulankuljettimen ja pinsetin käteeni ja sanoi "Noh, ompele tytön kurkku kiinni". Kirurgi sai varmaan jotain ihmeellistä irti mun testaamisesta, koska eihän haavan uudelleen avaamisessa ollut mitään järkeä.

Sain taas muutamaksi sekunniksi ison stressin aiheen, mutta ei ollut mahdollisuutta ruveta empimään. Kämmi piti korjata vähän suuremmalla vaivalla. Olisihan sitä voinut uusia ainoastaan lyhyeksi leikatun tikin. Tein työtä käskettyä ja tulos näytti muutaman hikisen minuutin jälkeen ainakin mun silmään ihan hyvältä. Seuraavassa operaatiossa haavan sulku olikin mun uusi homma ja päivän päätteksi sain kuulla olevani kirurgin uusi lellikki.

Harmi että harjoittelu loppuu perjantaina! Nämä kuusi viikkoa on mennyt paremmin kuin ikinä osasin kuvitella. Mutta nyt lupaan ehdottomasti olla kirjoittamatta enempää sairaalajuttuja! Eihän nää enää ketään jaksa kiinnostaa.

3 Comments:

At 25.5.05, Blogger tuleva kätilö said...

Kiinnostaapas, oikein kovasti vieläpä!

 
At 25.5.05, Anonymous Eekku said...

Muakin. Älä siis lopeta.

 
At 27.5.05, Anonymous Anonyymi said...

Kiinnostaa! Jatka!

 

Lähetä kommentti

<< Home