tiistaina, toukokuuta 10, 2005

Poliisi on ystävämme

Sain pari kuukautta sitten ylinopeussakot kaasuteltuani miellyttävää nopeutta Lahdentiellä. En huomannut ajoissa tutkaa, koska keskityin autolla ajamisen sijaan enemmän cd-levyn vaihtoon. Jostain syystä sinivuokoilla oli ilmeisesti suurempia huolia, koska he eivät pysäyttäneet mua. Nopeudestani olikin kiinnostunut toinen komisario joka oli sattumalta ajanut jo pidemmän aikaa perässäni, tottakai minun tietämättäni.

Noh, sakot kirpaisee aina vähän, mutta tilanteen teki mukavaksi yllättävä seikka. Poliisi on n. 25-30v ja syötävän hyvännäköinen!! NAMM! Huomioon ottaen kyseisen tilanteen, hän oli vielä kohtelias ja muutenkin käsitämättömän mukava. Hikoillessani poliisiauton takapenkillä olin jossain määrin viehtynyt tilanteesta (positiivista ajattelua), vaikka en muuten olisi valmis maksamaan moisia summia komeasta miesseurasta.

Kaikki autokoulun vaiheet ovat takanapäin, mutta koska en ole tyytyväinen tämän hetkiseen ajokortin kuvaani, eikä ole nyt parempaakaan, vakituisen ajokortin paperit lojuu vielä hyllyssä. Tää on tärkeä juttu, koska haluan olla tarpeeksi edustava henkilöllisyystodistuksessani. Tämän pohjalta voimme päätellä, että jos saan vuoden sisällä vielä toiset sakot, jää ajokortti hetkeksi vain muistoihini. Pala nousikin kurkkuun kun huomasin tänään poliisin ajavan viereisellä kaistalla punainen valo palaen. Than God, nämä auktoriteettia omaavat, karismaattiset miehet vain ohittivat mut, aikoen pysäyttää ihan toisen auton! Olin jo hetken varma, että nyt nalli napsahti.

Loppumatkan köröttelin kanssa-autoilijoiden kiusaksi varman päälle muutaman kilometrin alinopeutta. Perustelematon kiire unohtui sekuntin murto-osassa!

3 Comments:

At 10.5.05, Anonymous Anonyymi said...

positivismi = filosofinen näkemys, joka hyväksyy ainoastaan kokemukseen, havaittuihin tosiasioihin perustuvan tiedon ja hylkää kaiken yliaistillisen

 
At 10.5.05, Anonymous Anonyymi said...

Kaikenlaisiin pedantteihin urpoihin sitä törmääkin! Tuo ei varmasti ollut keskeistä.

 
At 10.5.05, Blogger Lz said...

Kyseinen käsite ei todellakaan ollut tekstin kannalta keskeistä, totta anonyymi! Muutin tekstiä ja nyt pitäis miellyttää kaikkien silmää, terveisiä vaan sivistyssanakirjan selaajalle. ;D

 

Lähetä kommentti

<< Home