perjantaina, toukokuuta 27, 2005

Tohtori Soosoo

Ai ai, sanoi lääkäri kun silmiini katsoi. Kävin tänään silmälääkärin vastaanotolla. Näkö on huonontunut, piilolinssejä en saisi enää käyttää ja olen vasta 22v. Möksään ja lohdutin itseäni ostamalla uudet kengät, lähdenkin tyttöjen kanssa tänään radalle. -Ja aivan varmasti laitan piilolinssit päähän. Uhallanikin laitan! Rillit eivät kuulu kuulu baarivarustukseen. (En halua nyt ajatella että teen vahinkoa vain itselleni ja joo joo, tajuan että teen tyhmästi. Oma vika emä sika.)

Lähdin tänään viimeisen kerran työharjoittelusta sairaalasta. Työpaikka odottaa kuulemma siellä valmistumistani. Eipä ole sitten siitäkään huolta!
Viimeinen leikkaus kului kuin olisi ollut kasaridiskossa.. "..Kanna minut metsään apinamies.."! Kirurgi tuli saliin gettoblasteri kädessä. Vaikka työntekijän näkökulmasta leikkaussali oli todella mukava paikka, itse en halua tuon sairaalan leikkauspöydälle pötköttämään.

Tentistä on turha edes mainita mitään, onpahan ainakin sileät sääret. Hauskaa viikonloppua kaikille!

1 Comments:

At 27.5.05, Anonymous Anonyymi said...

Olin piilarien käytöstä pitkään samaa mieltä kuin sä. Mutta kas vain, kun 35+ (tms.) silmäpussit alkaa läpsyä polvissa, niin johan lasien käyttö maistuu taas. Sangoilla voi, meinaan, kätkeä just ne pussukat :)

Nykyisin käytän piilareita vain jos käytän myös aurinkolaseja. Ja siis niinku päähän pultattuna.

 

Lähetä kommentti

<< Home