torstaina, toukokuuta 12, 2005

Väsy

Tulin juuri kotiin työharjoittelusta ja avasin koneen. Ajattelin että päivittäisin blogin ja nyt huomaan olevani niin väsynyt että tuijotan vaan näyttöä pää tyhjänä. Katse ei tahdo irrota sattumanvaraisesta kohteestaan ja entropia lukemani olisikin nyt varmasti n. 15.

Suunnittelin ennen koomaani kirjoittavani siitä, kuinka mielenkiintoista ja haastavaa on olla instrumentti-puolella ja avustaa kirurgia leikkauksissa, huolimatta ärsyttävästä faktasta, että homma on 100% passaamista. Ajattelin myös kirjoittaa siitä kuinka raivostuttavaa on kun lekuriopiskelijat menevät kaikessa sairaanhoitajaopiskelijoiden edelle.

Mielessäni oli muitakin juttuja. Hauska aihe olisi myös kirurgimme tämän päiväiset toilailut tai se kuinka anestesia lääkäri unohti sevofluraanin (nukutuskaasun) päälle suoraan saliin induktion jälkeen. Toisaalta voisin avautua myös siitä kuinka kuntosalin työvuoroni ovat kääntäen verrannollisia suomen maajaukkueen pärjäämiseen lätkän mm-kisoissa. Yksi teksti voisi syntyä koirastani jonka kuolemasta on nyt tasan 365 päivää.
Tämän päivän teksti voisi syntyä myös veljestäni, kenelle mm. hampaiden pesu on liian usein ylivoimaista hänen fiksuudestaan huolimatta. Klassikkona voisin kirjoittaa myös feminismi sävyisen palopuheen miehistä.

Mutta en mä jaksa rustaa mitään, oon liian väsynyt.