torstaina, toukokuuta 19, 2005

Z z Z zz

Oon nukkunut >6h yössä viimeksi huhtikuussa. Yliväsymys on varmaan jo kroonista. Kämppä on hirveä rönttö kun en ole löytänyt aikaa enkä energiaa siivoukseen. Vaikeinta on laittaa vaatteita vaatekaappiin ja tiskata, vaikka en varsinkaan jälkimmäistä erityisemmin inhoakkaan. Ällöttävänä yksityiskohtana voin kertoa sulaneesta purkasta jonka laskin suustani tyhjään juomalasiin toissapäivänä kun tein töitä tietokoneella kolme tuntia putkeen. Aurinko on porottanut päivällä suoraan lasiin ja nyt Jenkki on jämähtänyt tasaiseksi lätyksi sen pohjalle. Taidan heittää suosiolla koko lasin roskiin. Karseeta tulla himaan.

On vaikea keskittyä ja käyttäytyä asiallisesti leikkauksessa, väsymykseni huomioon ottaen, kun kirurgi ja toinen hoitaja keskustelee mm. Lindexillä myytävistä kukanmuotoisista nännitarroista, poistaessamme samalla rintasyöpäkasvainta. (..bit of bad irony right there..) He spekuloivat mm. mihin kaikkeen tarroja voisi käyttää, olisiko jollain pokkaa korvata niillä kesätoppi ja niin edelleen, mainitsemattakaan muita puheenaiheita. Älkää kysykö enempää, meininki oli taas kerran ihan levotonta tuossa suuressa metsä-sairaalassa. Onpahan tullut taas naurettua!

Jei, perjantaina pääsee pitkästä aikaa juhlimaan, ystäväni täyttää 23v. Onnittelut Veräjänlaaksoon!
Ei välttämättä mennä edustamaan stadiin, mutta hyvät hilut voidaan pitää kotonakin! Ihanaa, nyt on taas jotain mitä odottaa.

5 Comments:

At 18.5.05, Blogger t said...

tyttö tyttö. suomalainen iskelmä on ihanaa! siis kunnollinen, vanhanajan kaihoisa suomimeininki.

ja kaalilaatikko!;)

.s.

 
At 18.5.05, Blogger Lz said...

No ehkä teillä jatkoilla, laskuhumalassa 4.30am varhaisena sunnuntaina aamuna vois jotain iskelmäkipaletta fiilistelläkkin! Siis oikeassa paikassa oikeaan aikaan, mutta voi itku, ei mitenkään muuten. :) :D

 
At 19.5.05, Blogger Lz said...

Ainakin hernekeitossa ollaan samoilla linjoilla..?

 
At 20.5.05, Anonymous ändimääns said...

iskelmä on yleensä aika skeidaa mut hernari on hyvää


t: Arja Koriseva

 
At 21.5.05, Blogger t said...

joo no hernari nyt on niin käsittämätöntä paskaa, ettei ihminen voi sitä syödä. tää homma pitää ikuisesti! vähän sama ku laskettelu:D

.s.

 

Lähetä kommentti

<< Home