torstaina, kesäkuuta 30, 2005

Aivot jäi tyynylle

Mä oon ollut tänään iihan sekaisin! Ajattelin herättyäni, köllötellessäni vielä sängyssä, että kun nyt on vapaapäivä ja sataa vetta, voisin lähteä kauppoihin pyörimään. Kun sängystä noustuani huomasin, ettei jääkaapissa taaskaan ole muutakuin valo, päätin että matkani vie ensin ruokakauppaan. Mahdollisten reilujen alennusten takia suunnittelin ajavani moottoritietä hieman pidemmälle, suureen ruokatavarataloon.

Lähdin matkaan ja iloisesti musiikkia kuunnellen ajelin suoraan ruokakaupan ohi. Kiroilin hetken ja päivittelin omaa mielentilaani. Tuolloin olin kerennyt jo puutarhakamoihin erikoistuneen tavaratalon kohdalle, joten kurvasin sen parkkipaikalle. Kaupasta lähti mukaan muutama heräteostos, jonka takia päätin ajaa sieltä ihan suoraan suunniteltuun kohteeseen. Jatkaessani matkaa, löysin itseni liian aikaisin väärältä kaistalta, joten matkani vei toiseen tavarataloon. Hemmetti, miten voi ihminen olla näin sekaisin? Vahingon johdattelemana menin käymään vuorostaan siellä. Täältä mukaan tarttui yksi hyllykkö ja pari muuta härpäkettä. Lopulta löysin oikeaan kohteeseen.

Päivän sähläykseni ei suinkaan rajoittunut vain edellä mainittuihin, mutta luulen, että mielentilani sekavuus välittyy selkeästi jo niistä. Muista en kehtaa edes anonyyminä kirjoittaa. Tosi blondi-meinikiä. Kyllähän sitä terveempikin työnarkomaani menee sekaisin kun vapaapäivät koittaa! Tarvitsisin jonkun joka sanoisi mulle tällaisina päivinä, että "Lz, mulle avaimet. Mä ajan ja sä vikiset". Säästyis vähän rahaakin, prkl.

Mutta, huomiseen tytöt ja pojat. Palkkapäivä koittaa ja tämä mimmi lähtee kenkäkauppoihin. On aika palkita itseä hyvin tehdyistä töistä. Kiitoksia Benropelle pienestä kohteliaisuudesta! :) Piristit sekavaa päivääni.