torstaina, kesäkuuta 09, 2005

Dreadlocks

Eilen aloitettiin kolmen päivän hermoja raastava projekti kahden ystäväni kanssa. Kaverini pyysi jos tekisimme hänelle pikkuletit. Sen verran taskurahaa on luvassa etten empinyt hetkeäkään kun asiaa multa kysyttiin, kuitenkaan sitä ei koskaan voi muistaa miten paljon pinnaa homma vaatii. Eikä ystävä rakas säästele sanojansa kun päätä nyitään kahteen eri suuntaan. Varsinkin niska-nukka alue nostattaa desibelejä välillä turhankin korkealle! Kyllä sitä kaikenlaista ihminen kauneuden ja rahan takia on vapaaehtoinen läpi käymään.

Suunnittelin alustavasti eilen, että ennenkuin aloitamme duunin, rentoudun 100%:sti Kumpulan maa-uimalassa Samanthan kanssa. Aamupäivällä tuntui älyttömän hyvältä idealta ladata niin sanotusti akkuja. Mutta miten aina onnistun ottamaan aina pikkasen liikaa sitä aurinkoa? En palanut, mutta kun illalla letitimme sormet sauhuten oli hemmetin epämukava olo. Ihoa kuumotti, janotti, päätä vähän särki ja joka kerta kun letitettävä kivusta aukoi päätään, päätin olla vain ihan hissun kissun etten päästäisi sammakoita suustani. Olo oli sen verran hankala, etten osannut työhön suhtautua ollenkaan rennosti ja huumorilla niinkuin yleensä.

Kumpula oli vähän pettymys. Sisäänpääsymaksu oli noussut mielestäni liian korkeaksi, huomattavia muutoksia en huomannut kuin pukuhuoneen uusituissa lokerikoissa ja ennen kaikkea en nähnyt yhtään oman ikäluokkani nuorta komeaa miestä! Mikä teillä rantaleijonilla on hätänä? Herätkää nyt savannin heinikoista ja kompikää esille, edes ihan vaan silmäniloksi!

3 Comments:

At 9.6.05, Blogger pt said...

Ei missään Kumpulassa ku äitin puutarhassa. Saa olla omassa rauhassa ja palvelu pelaa. Päivässä valkoisesta maitokahviin.. tän täytyy olla joku ennätys. Tänään tähtäimessä ravun punainen..

 
At 9.6.05, Blogger t said...

mitä sinne sit maksaa? prkl ei uiminen vesialtaassa saa maksaa paljon!
(suunnitelmanani oli käydä siellä uimassa aamuisin ennen töitä..)

.s.

 
At 10.6.05, Blogger Lz said...

3,50€ aikuiset, 1,50€ jos omaa opiskelijakortin tai on 7v. Itse en ole hakenut koululta uutta tarraa opiskelijakorttiini, joten kalliimpi hinta koskee mua! ;(

 

Lähetä kommentti

<< Home