maanantaina, kesäkuuta 20, 2005

Juhannuksen taikaa

Millähän tavoin juhannustyövuoron pystyisi skippaamaan tyylikkäästi? Sain kutsun jo perinteeksi muodotuneihin juhannuskekkereihin ystävän mökille. Tätäkin loistotyyppiä näkee laittoman harvoin, mutta jälleen kerran luvassa olisi sellaista meininkiä, että itken verta kun joudun jäämään Käpylään yöttömäksi yöksi lauantain duunirastin vuoksi. Nuivetun näihin velvollisuuksiini, enkä ole edes korvaamaton.

Vuosi vuodelta Tiben ja Julian juhlat tuntuvat parantuvan, mikä on toisaalta uskomatonta koska kemut jo kaksi vuotta sitten oli todella onnistuneet. Puskaradio kertoo, että ässänä hihassa olisi tänä vuonna vesijetit ja n. 40 hengen biletysporukka. Mua ei olisi saanut kutsua, niin ei harmittaisi. Vedän yksinäni kohta oikeasti pinnat tuon perkeleen sairaalan ja tulevan ammattini takia! (Tällä hetkellä kesäduunina sairaanhoitajan sijaisuus) Viime vuonna sain kahden kollin opastuksella hurjastella moottoriveneellä meren rannalla. Hiukset vaan hulmusi lämpimässä kesäyössä! Mitä enemmän rupean miettimään edellisiä vuosia, sitä enemmän alkaa ottaa päähän. Tuon biletyskokonaisuuden missaamista ei lohduta kiitettävät palkkalisät, eikä ajatus siitä, ettei lauantaina tarvitse kärsiä darraa.

Urhea unelmien ritari, tule ja kidnappaa mut noihin satumaisiin juhannusjuhliin! Juhlitaan koko yö ja unohdetaan arki..

6 Comments:

At 20.6.05, Anonymous Anonyymi said...

Mua et yksin jätä! Tai rupeen mököttää oikeen kunnolla. NIH! Ja kyllä se krapula sulle saadaan lauantaiks hoidettua ;D

T:T

 
At 20.6.05, Blogger Lz said...

Pakko se on tänne kai jäädä, ellen keksi keplotella jotain osastonhoitajan selän takana... hih hih hii...

 
At 20.6.05, Anonymous deep-blue said...

Onnittelut myös sinulle ;) Hmm, en edelleenkään ihan tarkasti tiedä mihin huumorikeskukseen se tamppooni oikein osui... Se vaan oli jotenkin huvittavaa

 
At 20.6.05, Anonymous Sinkkumiehen maailma said...

Hehe :) Noh laitoin tämän blogin seurannan alle, jos vaikka oppisi hieman sinkkunaisen aivoituksista. Luulen kuitenkin että sukupuolesta riippumatta aikalailla samanlaiset asiat pyörivät sinkkuihmisen mielessä.

 
At 20.6.05, Blogger Api said...

tuo ruman naisen päiväkirjan kirjoittaja vois tosiaan kyllä vetää ittesä kiikkuun. todella masentavaa.

 
At 20.6.05, Blogger Lz said...

Jep, jep! Ruma nainen voisi etsiä virikkeitä vaikka hakemalla duunia kallavedenluonnonsäätiönveronkierron- edistämiskeskuksesta..! ;D

 

Lähetä kommentti

<< Home