sunnuntaina, kesäkuuta 26, 2005

Kasisatasen helpotus

Kädet tärisee vieläkin ja erinäiset säryt on vaimennettu 800mg vahvuisella oranssilla pillerillä. Ai sujuiko juhannukseni suunnitelmien mukaan maltillisesti? Eih tod. Tuli valitettavasti juhlittua kahta kauheammin, ja uskaltaisin väittää, että jopa epätavallisemmin kuin normi-iltana.
Ei kuitenkaan tahallisesti.

Bileporukka oli epämääräinen yhdistelmä sukulaisia, perheenjäseniä, kavereita ja kavereiden kavereita. Juhannus meni nappiin epäilyistä huolimatta, ja voin kertoa että vieraat Schizo-Janne ja Visukinttu-Jarkko olivat piste i-päälle. Hauskaa porukkaa! Yllättäen uusilta tuttavuuksilta ei voinut välttyä tälläkään kertaa! :)

Heräsin keskipäivällä ja paniikki iski välittömästi koskien kellonaikaa. Työvuoroni alkoi kahdelta. Jyskyttävää päänsärkyä ei auttanut se, että vatsalihakset olivat kipeämmät kuin koskaan. Olin aamuyöllä parhaimmassa nosteessa innostunut ottamaan useampaan kertaan vatsalihas-skaban pikku-veljen kanssa, joka oli huippu hyvä ajatus vielä neljän aikaan. Nyt olen asiasta erimieltä. Sängystä varovasti hivuttautuessani sanoin jäähyväiset kesäsäärille. Eilinen parin kohmeisen snapsin inspiroima leikillinen (paini?!)matsi Mikon kanssa on johtanut epäilyyn, etten käytä lyhyitä hameita taas hetkeen. Vasen sääri on mediaanilinjalta tasaisesti sinertävän punainen. Etsiessäni muita juhannus-vaurioita itsestäni särkyjen perässä, löysin mm. 2 cm2 palovamman ja isovarpaan josta puuttuu suikale. Nämä kaikki kertovat omaa tarinaansa ja itseasiassa kuulostavat pahemmalta kuin ovatkaan. Itse en ole mukana edes hc-juhlioiden kärki kolmikossa, keitä (voisin kuvitella) todella särkee ja hävettää. Kunnia asia tämä ei todellakaan ole, vaan ainoastaan sarkastisesti herkullinen aihe.

Raahautuessani duuniin, katse tarttui sairaalan aulan seinällä olevaan julisteeseen "Pohdi alkoholin käyttöäsi". Osu ja uppos. Henkinen morkkis vaan pahentui, eihän mun ollut oikeasti tarkoitus näin railakkaasti juhlia! Onnekseni töissä darrani ei kuitenkaan yltänyt tasolle -böö, koska taas oli useamman papan maalliset tuotokset ripaskalla ja töitä riitti.

Ei mitään huonoa jos ei jotain hyvääkin. Mulla oli ainakin kaikesta huolimatta ihan mielettömän kiva ja hieman.. öhöm, erikoinen juhannus! Suurimmat kiitokset kaikille juhlijoille!

Illan kuunnelluimmat biisit:
Opus- Life is life
Europe- Final countdown

(Älkää kysykö miksi.)

3 Comments:

At 26.6.05, Anonymous Visukinttu-Jarkko said...

Niin kiitti vaan vielä sinnekkin kun kesti(ti)tte. :)

 
At 26.6.05, Anonymous Stadin sinkku said...

No eipä tietenkään mitään säpinää. Mutta pääsi kuitenkin tapaamaan uusia ihmisiä ja sosialisoitumaan. Sulla ainakin näytti olevan selkeästi vauhdikas juhannus. Olin haistavinani jonkinasteista morkkista :)

 
At 26.6.05, Blogger Lz said...

No joo.. hieman morkkista. :) Tuli juhlittua hieman liian railakkaasti kun seuraavana päivänä oli töitä. Kovasti uhosin ottavani iisisti. Ja höpö höpö! Onneksi töissä meni kaikki hyvin pientä sähläystä lukuunottamatta. Juhannus-sutinaa olisi kyllä saanut olla mun puolesta enemmän, mutta eipä mahdollisuudet voi nousta kovin suuriksi kun jää riehumaan vaan omalle pihalle! :D

 

Lähetä kommentti

<< Home