tiistaina, kesäkuuta 07, 2005

Rainy day

Ärsyttävä päivä. Sairaalassa alkaa jo hommat sujua, eikä itseasiassa tuo työ niin karseeta edes ole miltä se saattaa maallikon korvaan kuulostaa. Kuitenkin on ollut pinna vähän kireellä. Sairaalassa mummot eivät tänään suostuneet syömään ja suolet toimivat niin hemmetin hyvin. Arrrrgh.

Päiväni alkoi kun aamuyöstä duunikaveri soitteli kännissä haluanko tehdä hänen työvuoron kuntosalilla valkenevana päivänä. Se tarkoittaisi sitä että ensin paiskisin töitä sairaalassa 7-15 ja sitten vielä kuntosalilla 16-24. Eih, huono aloitus päivälle herätä yöllä tuollaiseen puheluun. Minkä takia mulle erinäiset ihmiset keksii soittaa aamuöisin kännipäissään jostain tosi tärkeistä asioista?! Saamari, antakaa ihmisten nukkua! Arki-öisin voi lähettää mielummin viestin!

Kun en osaa kuitenkaan sanoa totaali-ei, menin salille töihin, mutta vasta kun levähdin himassa hetken ekan duunin loputtua. Kuntosalille lappasi kokoajan ihmisiä: "haluan solariumlippuja..", "ostaisin kortin salille..", "tuu näyttää miten noi laitteet toimii!", "tee mulle uus kortti, hävitin edellisen!", "miksi olette auki näin vammasina aikoina?!". Duunipuhelin pärisi taukoamatta ja tietty akku loppui kesken, eikä pin-koodia löytynyt tarpeeksi nopeasti. Ja niin edelleen jatkui päivä, kunnes nyt olen vihdoin kotona.

On ihmeellistä miten pienet asiat voivat pilata päivän lopullisesti kun on sinnitellyt tarpeeksi kauan. Pinna katkesi lopullisesti hetki sitten kun pääsin kotiin. Sain itku-potku-raivarit kun löysin juuri pestyn hupparin taskusta vanhan nenäliinan, joka oli pieninä nöyhtinä tarrautunut taskun pohjalle pesussa. Tekisi mieli heittää koko lumppu ikkunasta ulos. Onneksi asun yksin.

3 Comments:

At 7.6.05, Blogger t said...

onneks tollaset päivät loppuu ku pääsee nukkumaan. toivottavasti tänään on parempi:)

kuulin et oot s:n ja n:n äidin omahoitaja, pieni maailma!

.s.

 
At 7.6.05, Blogger Lz said...

Juu, S oli eilen tervehtimässä äitiänsä. Pieni on maailma! Tämä päivä ei voi mennä vikaan kun taivas on pilvetön ja menen vasta kahdeksi duuniin. Nyt aion juosta suu vaahdossa ostamaan mansikoita ja puutarhaan ottamaan aurinkoa. Lauantaina on grillibileet pomon luona ja täytyy saada nopsaa hyvä rusketus pintaan. :)

 
At 7.6.05, Anonymous Anonyymi said...

Täältä tulee iso voimahali.

Mä sentään pesen nenäliinat aina mustien vaatteiden kanssa. Ja se nöyhtä ei silloin rajotu taskun pohjalle :)

Opettele sanomaan napakka EI sillon kun ei oikeesti huvita. Sulla on siihen oikeus.

Parempaa päivää :D

T:T

 

Lähetä kommentti

<< Home