perjantaina, kesäkuuta 24, 2005

Villiä juhannusta!

Juhannus Helsingissä, kotona. Mielenkiintoista.. tai itseasiassa ei niinkään. Näin siinä nyt sitten kävi! Ei tapahtunut ihmettä, joten työn takia joudun kaupunkiin jäädä. Aiomme n. kymmenen hengen voimalla grillata puutarhassa, juoda ja pitää hauskaa. Maltillisesti kylläkin koska lauantai illaksi joudun taas hoitajan rooliin.

Ajelin autolla tovi sitten keskustassa ja kaikkialla oli toodella hiljasta. Muutama hassu tyyppi kuljeskeli siellä täällä ja autoja ei nimeksikään. Ei tämä ole mun rakas kaupunki! Tää muistuttaa parhaillaan enemmänkin Keravaa ruuhka-aikaan. Tunnen itseni vaan entistä enemmän luuseriksi jäädessäni tänne. Huomenna illalla citynen on satavarmasti no mans land. Lohduttavaa sinänsä, että Käpylässä grillit saattavat savuta yllättävän monessa pihassa. (Ei eka kerta jussina stadissa!)

Toivottavasti lämpötila nousee huomenna hellelukemiin ja naapurin jazz-muusikot päättäneet jäädä kotiin juhlistamaan yötöntä yötä. Raahais illalla vielä sen läskibasson pihalle muine soittimineen, niinkuin monena muuna iltana. Siinä olisi fiilistä tarpeeksi lohduttamaan meitä työn orjia! Tai ainakin mua.

Nähtäväksi jää mitä illasta kehkeytyy. Hauskaa ja villiä juhannusta kaikille! Juhlikaa munkin puolesta! :)

6 Comments:

At 23.6.05, Anonymous anubi said...

usko vaan, ei siellä pihoilla ole muita kuin me. Naapurin etelä-Ameriikan ihmeetkin ovat varmasti jossain mökillä viettämässä perinteistä Suomijussia.

Mutta meillä tulee olemaan hauskaa!

 
At 23.6.05, Blogger Lz said...

älä nyt hemmetti sano noin!! älä vie mun ainoaa oljenkortta, pliiiis. D; tällä pitää olla joku (positiivinen) tarkoitus miksi olen pakotettu tänne jäämään. pakkopakkopakko uskoo siihen.

Ps. en tarkottanut niitä etelä-ameriikan ihmeitä vaan niitä ihan kotimaisia ihmeitä!

 
At 24.6.05, Blogger Lz said...

Mitäköhän muuten huomisesta tulee, kun jo tänä iltana keskustelu oli ihan helvetin levotonta ja koski pääasiassa seksileluja ja (sun kotoota löytyvää?) keinua! Parit tervasnapsit siihen päälle niin ainoastaan mielikuvitus on enää rajana..
-Apua!

 
At 25.6.05, Blogger Schizo-Janne said...

Kiitos erittäin hyvästä Juhannusseurasta (muiden ohella). Piti lähteä aikaisemmin kuin olisin halunnut, koska kuskia alkoi väsyttämään ...

 
At 25.6.05, Anonymous Visukinttu-Jarkko said...

Nii just. Mua alkoi väsyttämään. Totta. Mä olen niin söpö pieni juhannusabsolutisti, joka vaan istui siellä limua napsien ja teille kännipäille naur... ihmetystä esittäen.

 
At 25.6.05, Blogger Lz said...

Voi sua Jarkko-parkaa.. Ihmettelen miten kestit meitä niinkin kauan, ilman muutaman lasin vahvistusta! :D :D Hauskaa oli silti, kiva kun tulitte Jannen kanssa!!

 

Lähetä kommentti

<< Home