keskiviikkona, kesäkuuta 29, 2005

Virkavapaa

Kysyin töissä tänään ohimennen osastonhoitajalta, että voisinko tulla perjantaina tunnin myöhempään töihin, kun olisi sukulaisen hautajaiset joissa mielelläni kävisin. Ennen kuin kerkesin muuta tehdä, tämä sai slaagin mun puolesta ja juoksi kansliaan täyttämään virkavapaa hakemusta mun allekirjoitettavaksi.

"Aih kamalaa! Tottakai voit. Mielummin haet virkavapaata, etkä tule lainkaan! Aivan hirveää! Ei sun perjantaina tarvitse tulla tänne tihruttamaan!". Mietin hiljaa itsekseni, ettei asia todellisuudessa ole mulle lainkaan näin järkyttävä. Osastonhoitajan reaktio lähinnä huvitti mua kun ajattelin perimmäistä tarkoitustani mennä hautajaisiin. Tunsin piston sydämmessäni kun en tuntenut itseäni yhtään surulliseksi, mutta kiusauksen johdosta en pystynyt kieltäytymään kolmannesta perättäisestä vapaapäivästä.

Kai sitä sitten joutuu kappelissa mennä pyörähtämään muiden sukulaisten hämmästykseksi. Hmmm.. Kuinkahan avokaulaisen topin sitä kehtaisi laittaa? ;D

2 Comments:

At 3.7.05, Anonymous Anonyymi said...

Varmaan tykkäisit myös jos joku tulee/tulisi samalla asenteella sun äitisi tai isäsi hautajaisiin. Mahdatkin olla tosi "laatu" nainen käyttäessäsi hautajaisia omana deittipalvelunasi.Tosi kylmää ei voi muuta sanoa, tai voisi paljonkin mutta oksettaa olla yhtään kauempaa tällä sivulla.

 
At 20.9.05, Blogger Lz said...

Voi herranjestas sentään! Thank god, ei ole multa pois ettei sulla ole huumorintajua. Otan osaa. Moinen tosikkomaisuus köyhdyttää maailmaa ja lyhentää ikää. Ja ikä oli konservatiiviset.... 65v? En suosittele sinulle alkavaa tv-sarjaa Täydelliset naiset, se saattaisi horjuttaa mielenterveyttäsi lopullisesti.

 

Lähetä kommentti

<< Home