maanantaina, heinäkuuta 25, 2005

40. Porijazz

Oon tuntenut jopa huonoa omaa tuntoa siitä, kun informoimatta olen pitänyt pienen lomasen bloggaamisesta. Lauantaita edeltävät päivät ovat kuluneet jazz-tunnelman nostatuksessa ja eilinen ja tämä päivä pääkallopaikalla. Ko. tapahtumasta on muodostunut itselleni perinne jo ensimmäisestä käyntikerrasta lähtien.

Porijazz 2005 -reissu meni täysin nappiin! Kun on osannut varautua hiertyneisiin varpaisiin, sateeseen, pienehköön kipuun ja särkyyn, pitkiin kävelymatkoihin, lämpötilojen vaihteluun sekä hyvään nesteytykseen, ei pienet vastoinkäymiset voi enää latistaa tunnelmaa. Parhaimmillaan Kirjurinluodolla porukkamme oli kasvanut lähes 20 henkeen, ja mikä onkaan mukavampaa nauttia hyvästä musiikista kuin ystävien kesken! Vettä tuli välillä kuin aisaa, mutta fiilis kesti yllä. Jos puhutaan kulutetusta siiderin määrästä, yksikkönä on litrat. Överiksi juominen ei kuitenkaan mennyt kellään, vaikka onkin muistettava että tämäkin on suhteellista. Ystäväni Darra oli kaikesta huolimatta löytänyt minut jazzeilta, minkä huomasin herätessäni makuupussista Porin Lyseolta.

Lauryn Hill. Olen sanaton. Silmät vetistyivät kuin pikkutytöllä konsanaan kun tuo megatähti asteli lavalle sellaisten biittien tahdissa ettei paremmasta väliä. Hip hop on vienyt lopulisesti sydämeni. Digikamera tallensi ikimuistoisia hetkiä (esim. yllä oleva kuva) matkan alusta loppuun. Ne ovat asianomaisten saatavilla vaikkapa sähköpostitse. Kiitos koko porukalle, huippu reissu -taas kerran. Kumarrukset vielä erikseen Emmille, jonka ansiosta nautimme 7am junassa aamiaiseksi mm. vasta paistettuja croisantteja ja kuohuviiniä!

2 Comments:

At 25.7.05, Anonymous Anonyymi said...

nice picture...

 
At 26.7.05, Blogger Lz said...

Thanks Vincentt! It was just as nice gig! :D

 

Lähetä kommentti

<< Home