torstaina, heinäkuuta 07, 2005

Barhopping

No niin, tässä sitä taas ollaan. Silmät on vähän sumeina ja varpaita särkee, mutta muuten olo on ihan jees. Pitäis kai Onnin kaverin kanssa katsoa joku leffa iltasella.

Eilen pääsin vihdoin ja viimein rannalle loikoilemaan. Mutta iloa ei kestänyt kauaa kun ukkoskuuro yllätti Hietsun auringonpalvojat ja me T:n kanssa matkustettiin pika pikaa bussilla - erittäin trooppisissa olosuhteissa - pois sateen alta ydinkeskustaan. Virhe sinänsä jäädä Forumin kohdalla pois, koska siloin tie vie hyvin todennäköisesti muutaman vaate- ja kenkäkaupan ohi. Ja niinhän siinä kävi, että rantareissumme muuttui shoppailuksi ja mukaan tarttui kaupoista kaikennäköistä enemmän ja vähämmän tärkeää.

Olin saanut kutsun uuden baarin avajaisiin, joka kuuluu nimeltä mainitsemattoman ravintolakeisarin baariketjuun. Päivän suunnitelmiin kuului tietysti suunnata juhliin illan päätteeksi.
Kun kemujen väestä 90% on miehiä ja vielä ihan komeita sellaisia, ei multa ainakaan kuulu valituksen sanaa. Eilen mielenkiintoiseksi asian teki vain se, että naisena olin vähiten kiinnostava ihminen vieraiden joukossa. Mutta hauskaa riitti vaikka emme Samanthan kanssa vähemmistöön kuuluneetkaan. Oli ihan loistobileet!

Long story short:

-kutsuvierasbileet (Ilmaista juomaa mahd. paljon lyhyessä ajassa)
-vaahtobileet (Ja missä oli vaihtovaatteet ja vedenkestävä ripsari?!)
-baarin vaihto
-mm. syvälliset keskustelut Samanthan kanssa naisten vessassa
-baarin vaihto
-jorausta varpaat kipeiksi
-ns. lakisääteiset kiukuttelut humaltuneena, väsyneenä ja nälkäisenä
-ZzZ
*****
saamani treffikutsut: 6 kpl (1kpl rannalla)
hyväksyttyjä kutsuja: 0 kpl
kulutettua rahaa: ihan hemmetisti!
*****

Eipä vapaapäivää tehokkaammin voisi enää käyttää! Olipas muuten aika kiva ilta. :) Kiitokset vain Samanthalle taas kerran kivasta biletys-seurasta.

1 Comments:

At 8.7.05, Anonymous Anonyymi said...

Siis mehän ostettiin ainoastaan tärkeitä ja erittäin tarpeellisia asioita ;)
T:T

 

Lähetä kommentti

<< Home