perjantaina, heinäkuuta 29, 2005

Final countdown

Enää 8 tuntia töitä jäljellä koko kahden kuukauden pestistä. Toki lähden huomenna iltapäivällä sairaalasta steppaillen, onnellisena ja lomani ansainneena, mutta kyllä mulla tulee muutamia mummoja ja pappoja silti ikävä. Sitäkin lädyä ketä alkujärkytyksessä kutsuin Zeldaksi, ja jopa sitäkin vaaria joka.. noh, silmin nähden kiihottuneessa mielentilassa nappasi tissistä kiinni kun vaippaa piti vaihtaa. Nyt tilanne enää lähinnä naurattaa, vaikka siihen loppuikin seitsemän päivän tupakkalakkoni.

Kaikenlaista on sattunut ja tapahtunut kuluneena aikana, mutta onhan noi kaikki, henkilökunta ja potilaat aika symppiksiä! Tästä huolimatta olen kuitenkin sitä mieltä, etten aio osastohommia uudestaan tehdä. Mut on tarkoitettu leikkaussaliin, asiasta ei pääse yli eikä ympäri.
Kesä on tähän asti ollut joka tapauksessa mahtava ja vielä kun saisi hieman varteenotettavanpaa sutinaa ja romanssia kehiin, niin kesän odotukset olisivat täyttyneet. No ehkä nyt lomalla mulla on aikaa keskittyä sitoutumiskammoni hätyyttelemiseen ja treffailla.

Mitähän pitäisi ensimmäisenä huomenna tehdä, loman alkaessa klo. 15.. Ehdotuksia?

13 Comments:

At 28.7.05, Blogger tuleva kätilö said...

Onnittelut kesärupeaman valmistumisesta! Itselläni on vielä kaksi viikkoa kesätöitä ja sitten alkaakin jo yksi vapaavalintainen kurssi ja heti perään sisätautien harjoittelu.

 
At 28.7.05, Anonymous Visukinttu-Jarkko said...

Suosittelen istahtamista Ekbergin terassille. Kanaleipä ja jäätee. Bon appetit.

 
At 28.7.05, Anonymous Sinkkumiehen maailma said...

Vedät hirveät kännit ja avaudut koko illan tyttökavereillesi kesän tapahtumista tai vaihtoehtoisesti hemmottelet itseäsi jollain sopivalla tavalla. Itse valitsisin jälkimmäisen.

 
At 28.7.05, Anonymous Sinkkumiehen maailma said...

Tai sitten lähdet treffeille tälläisen mukavan sinkkumiehen kanssa, kaksi ongelmaa ratkaistu yhdellä iskulla!

 
At 28.7.05, Blogger Lz said...

Tarkoittaakohan herra Sinkkumies itseään vai ylipäätään vapaita miehiä? ;D

 
At 29.7.05, Anonymous Sinkkumiehen maailma said...

Itseään tietenkin. Maailmassahan ei ole muita vapaita miehiä kuin minä.

 
At 29.7.05, Blogger Poikamies said...

Ai ei?

 
At 29.7.05, Anonymous Andorra said...

Hyppää junaan 15.03 ja ehdit viideksi Turkuun ja laiturille! No ehkäpä loman aloitukseksi vähän liian hektinen ehdotus, mutta itse aion jatkaa viikko sitten päättynyttä lomaani näin...Hauskaa lomaa!

 
At 29.7.05, Anonymous Anonyymi said...

Jos vielä sunnuntain tekisit jumppasalilla... Sit koittaa täys vapaus! Olet sen kyllä ansainnut :)

T:Kateellinen mato T

 
At 29.7.05, Blogger Schizo-Janne said...

Kouluajoista asti on jäänyt tapa soittaa heti töistä kotiin päästyä Alice Cooperin "School's Out" täysillä ja korkata ensimmäinen bisse. Ehdotan samaa. Siitä tulee onnellisen teini fiilis, jonka jälkeen voikin jatkaa levykokoelmassa eteenpäin niitä bissejä (tai siidereitä) kumoten ja lähteä radalle. Siinä vaiheessa on niin infantilisoinut itsensä, että varmasti sattuu ja tapahtuu ...

 
At 29.7.05, Blogger Lz said...

Jospa yhdistäsin nämä kaikki: Ottaisin 15.03 junan Turkuun, sopisin stadin sinkun kanssa treffit paikalliselle terassille herkullisen kanaleivän & jääteen merkkeihin. Ruoan jälkeen siirtyisin siideriin, kunnes olisin naamat ja voisin avautua kesän tapahtumista vaikkapa deitilleni..? Noinkohan tuo jaksaiskaan mua pidempää kattoa -humalaista hoitsua!

 
At 29.7.05, Blogger Lz said...

Ainiin, junassa pitäisi vielä kuunnella Alice Cooperin "School's Out" matkan teemabiisinä!

 
At 29.7.05, Blogger Schizo-Janne said...

Kuulosta ihan suunnitelmalta. Siitä vain toteuttamaan ... Olen hengessä mukana. Heh heh ...

 

Lähetä kommentti

<< Home