keskiviikkona, heinäkuuta 20, 2005

Kevyttä keskustelua kentällä

Jei, täti tuli saksasta hetki sitten! Olin serkun, Peten kanssa noutamassa leidiä kentältä. Olin varautunut ajamaan omalla autollani kentälle, kun P törkkäs mulle kaaransa avaimet käteen ja painosti mut ajamaan sillä kentälle. "Nyt olis sunkin aika vaihtaa toi -02 malli tähän uuteen. Ajat kentälle niin et suostu menemään enää omaan autoosi!" No jaahas jaahas, niin sitä sitten ajettiin. Toi hulivili käski parkkeeratakin niin ahtaaseen paikkaan, että orjahiki tuli otsalle. Hullu mies (kenellä on kieltämättä kiva auto)!

Lentokentälle on aina ihana mennä, siellä tekee aina mieli lähteä samantien ulkomaille. Tänä vuonna täytyy kuitenkin tyytyä vaan kotimaan matkailuun, lauantaina aikaisella aamujunalla Poriin. Vuoden alussa jos sitä sitten suuntaisi jonnekkin lämpimään kohteeseen..

Kentän aulassa tätiä odotellesssa serkku kysyi, että mitäs teen nyt muutakuin sairaanhoitajan hommia. Kerroin paiskivani töitä samalla kuntosalilla. Pete ihmetteli että miten jaksan moista hektisyyttä. Samaan hengenvetoon tämä kummasteli vielä miten olen onnistunut tähän asti olemaan sinkku ja totesi, että työntekoni loppuu viimeistään siihen kun poikaystävä tulee kuvioihin ja laittaa sille stopin. Pitäähän miehellekin jäädä aikaa.

Kai tuo ihan totta on. Helpotusta ei siis ole ainakaan vielä näkyvissä!