maanantaina, elokuuta 01, 2005

Kiihdytys kaistalla

Lomalle päästyäni muhun on iskeny psykologinen väsymys. Toki osa on fyysistäkin moisen bilettämisen jälkeen, mutta mä oon tosissani ollut ika pysäkillä. Eilinen päivä meni ohi totaalisesti. Otin n. 2h suikun ja nukuin 20 minuuttia ajasta! (Pidän muutenkin hieman pidemmistä suihkuista) Mutta torkahtaa nyt suihkuun? Ajattelin, että istahdan hetkeksi kylpyhuoneen lattialle ja laitan vettä hieman lämpimämmälle... ZzZ zzZ

Illaksi olisi ollut kiva päästä vielä moikkaamaan kavereita hyvän ystäväni vanhempien tyhjään kämppään, mutta oli parempi suunnata suoran omaan sänkyyn. Huolestuin jopa itsekin omasta uupumus-tilastani virottuani lämpimän veden hellittelystä.

Tätä kirjoittaessani olen töissä. Kyllä -mun piti olla lomalla, mutta niinkuin Soilalle perjantaina sanoin -mä meen aika 140 km/h lasissa. Nyt voi taas siirtyä ohituskaistalle kun on saanut taas vaihteeksi nukuttua makoisasti ja pitkään.

Mun pulssi on 133. Pitäisi kohta olla treffit Janin kanssa. En ole vieläkään varma aionko kohdata häntä illalla. Koko ajatus saa mut stressaantumaan. Ahistaa, inhoan treffejä yli kaiken! Pakko lähteä vaan duunista suoraan jos meinaan nähdä tämän miehen. En itseasiassa edes tiedä mikä mua jännnittää! Treffeillä en osa olla oma itteni ja mua ärsyttää ne hiljaiset hetket jolloin kumpikaan ei keksi mitään sanottavaa.

Seuraavan kerran pitäisi suoraan vaan sanoa kundille, että ei kiitos, mä en käy treffeillä. Ne ei oo mun juttu. Kertoisi vaan suoraan miten asia on - ahistaa.

Jos tän iltaiset treffit menee päin helvettiä ja on yksi iso fiasko, en enää koskaan treffaile ketään. Tällä selvä.
(Julkaistessani tämän tekstin, tiedän jo miten deitit meni, mutta sen tarinan säästän huomiselle!)

1 Comments:

At 31.7.05, Anonymous Visukinttu-Jarkko said...

Äh! Älä pidä meitä jännityksessä!!! :)

 

Lähetä kommentti

<< Home