maanantaina, heinäkuuta 18, 2005

Muistoja

Tulin just vasta serkulta viettämästä iltaa. Pääsin ysiltä iltavuorosta, mutta tehdäkseni edes jotain kivaa -päivän mentyä duunin takia melkeen kokonaan ohi- lähdin kylään. Istuttiin parvekkeella, juteltiin niitä näitä ja oli tosi mukavaa.

En vieläkään ole voinut unohtaa haaveita plokkarista! Näin viimekin yönä unta hänestä. Uni oli tosi hämärä. Mies muutti mun naapurin tyttönsä kanssa, mutta tuli mulle laulamaan slovareita joka ilta..?! (Mähän en siis ole romantikko.) Unessa tiesin että se oikeasti rakastaa mua. Miten uskomattomia unet voivatkaan olla? Vähän kyllä naurattaa!

Mieleen on putkahtanut ihan hölmöjä pikkujuttuja. Mieleen tuli mm. ensimmäinen kerta elämässäni kun silmissäni oli ripsiväriä. Olin varmaan viisi vuotias, kun äiti värjäsi toivomuksestani ripseni mustaksi. Näytin omasta mielestäni tosi omituiselta ja pesin ne heti pois. Lisäksi kuunnellessani T:ltä lainaamaani Egotripin levyä autossa, keksin millä biisillä kuvaisin Soilaa, jos pitäisi yksi valita. Se olisi ehdottomasti Eggareiden Tänään ei kukaan vastaa.

Kävellessäni autolta hetki sitten kotiin, oli alkanut sataa. Kadulla sateen muodostama tuoksu toi mieleen yhden illan, kun olin n. 14 vuotias. Oltiin kavereiden kanssa lapsuuden kodissani ja oltiin sieltä lähdössä kävelemään Kumpulaan yökylään. Kaikki laittoi huulikiiltoa ja puuteria, vaikka satoi kaatamalla. (Niin hölmöä!) Silloin oli ihan sama tuoksu ulkona. Muistan kuinka tuolloinkin toivoin salaa, että matkalla törmäisin johonkin ihanaan poikaan. Tunne oli sama kuin usein nykyäänkin juhlimaan lähtiessäni tms. Kun joskus hänet tapaan, tiedän ketä olen aina etsinyt.

1 Comments:

At 18.7.05, Blogger t said...

<3

.s.

 

Lähetä kommentti

<< Home