keskiviikkona, heinäkuuta 13, 2005

Pommac:ia & Burberry:a

Kun menee iltavuoroon, ei osaa rentoutua ennen duunia ollenkaan. Tai mä en ainakaan osaa. Vuoro alkaa yhdeltä ja nyt pyörittelen vaan sormia ja vilkuilen kelloa. Haluisin käydä stadissa ostamassa plehat.. mutta kello on jo aika paljon. Toisaalta voisin mennä syventämään mun rusketusta pihallekin, mutta.. Äh, ei tästä tule mitään.

Eilen oli taas kerran täydellinen päivä. Mentiin kaverin kanssa Suomenlinnaan, sille pienelle hiekkarannalle ottamaan aurinkoa. Tai itseasiassa viereisille kallioille. Hanna osti 1.5 l Pommac:ia joka oli varmasti n. 27 celsiusta kun pullo avattiin. Saatiin lopulta nerokas idea viilentää juoma. Sidottiin lanka pulloon ja langan toinen pää Hannan varpaaseen, sitten laskettiin limu killumaan mereen. Me naurettiin mahat kipeiksi ja ikuistettiin juoma ja nerokas cooleri mun puhelimen surkealla kameralla.

Vihdoin ja viimein ne peräänkuuluttamani rantaleijonat ovat löytäneen aurinkoiset tienoot. Oli joka mielessä ihan kivat maisemat... Varsinkin tätä yhtä "Burberry-Kimmoa" oli ihan miellyttävä katella!

Illalla näin vielä Onnin kaveria. Alkoi ärsyttämään aika nopeasti sen jutut, koska nuoria naisia ei kiinnosta armeija-jutut tuntitolkulla!! Harmi vaan, että ammattina täytyy olla joku hemmetin henkseleiden paukuttaja. Saa nähdä mitä tästäkin taas tulee.

8 Comments:

At 13.7.05, Anonymous Anonyymi said...

Tykitä täyslaidallinen ammatillistavanhuskakkaperseasiaa kun inttijorinat alkaa niin eiköhän tuo jossain vaiheessa tajua. Ja sit niit rumia ei hauskoja juttuuja ;D

T:T

 
At 13.7.05, Blogger Lz said...

That would be so lady-like! .. noinkohan edes osuis ja uppois? ;D

 
At 13.7.05, Anonymous Anonyymi said...

Siinä hyvä älykkyystesti ;)

T:T

 
At 13.7.05, Blogger Schizo-Janne said...

Inttijuttuja tuntitolkulla ... Luulisi miehellä olevan jotain muuta jutun juurta treffeillä.

 
At 13.7.05, Blogger Lz said...

No shit Sherlock! =D
T o d e l l a tylsistyttävää. Mieleen hiipii epäilys, ettei häneltä löydy muuta elämää lainkaan. ArGh.

 
At 14.7.05, Anonymous deep-blue said...

Toivottavasti Onnin kaveri kaveri lukee tätä;)

Silloin kun intissä olin, yritin toden teolla olla puhumatta niistä jutuista, mutta kun se intti on niin kokonaisvaltaisesti läsnä, aina... Ei sitä edes voi tajuta kuinka ihmisen päässä ei ole muuta kuin se intti.

 
At 14.7.05, Anonymous onninonkija said...

niin ja tuohan on taas hyvä syy unohtaa yksi poika lisää.. vai olisiko sittenkin parempi tosiaan että a) ymmärtäisit että intti on tosiaan erittäin läsnä (koko elämä lukuunottamatta treffejä sinun kanssasi), kuten syvä-sininen totesi, ja b) sanoisit hänelle suoraan että puhutaan jostain muustakin.. esim meikeistä. ja säästä.

 
At 14.7.05, Blogger Lz said...

Onkohan Onninonkija itse yksi niistä vastakkaisen sukupuolen "unohdetuista" poika- tai tyttöystävistä, kun teksti on moista katkeraa v*ttuilua?

En mäkään puhu pelkästään sairaanhoidosta, vaikka se onkin erittäin läsnä. Osaan sentään ottaa toisetkin huomioon! =)

Touche!

 

Lähetä kommentti

<< Home