torstaina, syyskuuta 01, 2005

Gloves are off!!

Kännykkä ei tunnu hiljentyvän morkkaavilta viesteiltä, joten lopetan kaunopuheisuuden.

En todellakaan tarvitse miestä joka saa mut sabotoimaan omaa diettiäni tai ketä en pääse karkuun omassa kodissanikaan (Messenger). Mä en todellakaan tarvitse miestä jota epäilen joka hetki geippariksi. En tarvitse myöskään miestä joka tulee Porvoosta ja alkaa mulle esittelemään Helsinkiä! En tarvitse miestä joka pakottaa mut juomaan Pepsi Maxia kerrottuani etten tunnista Coca Colan, sen light-version eroa. En kaipaa miestä joka ensi tapaamisen jälkeen saa mut syömään muodollisista syistä ostamani karkkipussin vitutukseen. Mä en halua miestä jota ei voi järkyttää puhumalla laihdutuskuuristani, vaan haluan Miehen joka ei jaksa kuunnella aihetta mutta pitää musta silti.

Tarvitsen Miehen, en miestä. En varsinkaan lähes 30 vuotiasta joka puhuu lapsista ja avioliitosta. Mä en halua miestä joka on mua lyhyempi kun käytän rakkaita korkeita kenkiäni. En halua miestä joka saa mut tuntemaan itseni epämuodikkaaksi olemalla über-fashionable, niin muodikas että se on jo rumaa. En todellakaan tarvitse miestä joka on enemmän sähläri kuin mä. Mä en halua miestä joka jännittää näkyvästi mua enemmän hänet nähdessäni, kenen hengitys haisee. En tarvitse miestä joka lähettää mulle treffien jälkeen viestin ”Kuvat ei tee sulle oikeutta, olet ihana! Olen hullaantunut!”, vaan haluan mieleltään terveen Miehen joka tekee sen. Sitä paitsi kaljut ihmiset ovat pelottaneet mua aina. En halua miestä ketä mun ei tee mieli jo heti ekoilla treffeillä. En todellakaan tarvitse fanaattista tunnevammaista ihmistä joka ei lopeta tekstiviesti urputusta oman surkeutensa lohdukkeeksi treffien jälkeen ja tuntea siitä syyllisyyttä!!!

Pitääkö mun vaihtaa nyt puhelinnumeroakin sen vuoksi ettei Olli kiinnostanut mua siinä mielessä mitä mahdollisen poikaystävän tulisi?

5 Comments:

At 1.9.05, Anonymous Anonyymi said...

Öyk... kylläpä se Olli kuulosti aika painajaiselle... Muistan kanssa aikoinaan noita tapauksia tulleen vastaan. Rasittaa, kun miehellä ei ole lainkaan itsekunnioitusta vaan se kehtaa häiriköidä säälittävillä tekstiviesteillä.

Taitaa muuten meillä olla aika samanmoinen käsitys omanlaisista miehistä:) Paitsi että mä rakastan kaljuja ja partasia miehiä... tai ei välttämättä kaljuja, mut sellasia millisiili miehiä... saa tukkaakin olla, kunhan on parta:)

 
At 1.9.05, Anonymous Visukinttu-Jarkko said...

"...kaljut ihmiset ovat pelottaneet mua aina."

Äkkkk!!!! Ilmankos sä vähän kattelitkin mua juhannuksena pelonsekaisin silmin. ;)

 
At 1.9.05, Blogger Lz said...

No eih.. heh. Kuhan uhosin! ;D ;D Stäpaitsi sä oot sentään normaali, toisin kuin ko. henkilö.

 
At 2.9.05, Anonymous Visukinttu-Jarkko said...

Mitä? Minä muka normaali?

Heh. :)

 
At 2.9.05, Blogger Lz said...

Kaikki on niin suhteellista! ;D

 

Lähetä kommentti

<< Home