torstaina, elokuuta 11, 2005

Hoitsut lasillisilla

Miiitä tää on?! Taas sataa. Oon lomalla, haloo! Kenelle voin tehdä reklamaation?
Olisikohan säällekin mahdollista kääntää selkä? Tein sen baareille ja nyt olis sään vuoro. Makaisin mielenosoitukseksi olkkarin lattialla telkkarin edessä kunnes aurinko tulee esiin, enkä nousisi vielä silloinkaan...

Musta on tullut Makuunin ja alakerran Videobank:in vakioasiakas huolestuttavan lyhyessä ajassa. Liikkeessä valitsen yleensä sen kauempaa harkitsematta videon tai kaksi hyllystä ja suuntaan tiskille. Oon kerinnyt katsoa seuraavat elokuvat:

- Ihanat naiset
- Amelie
- White chicks
- Meet the Fockers
- Constantine
- Honey
- Päin pilviä
- Taxi
- Poika
- Jay-Z: Fade to black
- Ocean's twelve

Mun "mielenosoitukset" ovat kyllä suorastaan säälittäviä. Eilen tuli vehdattua suuntaan jos toiseen illan suunnitelmia ja päädyin kuin päädyinkin baariin. Sairaanhoitaja kollega ja hyvä ystäväni Veera soitti mulle pahimman sadekuuron aikana kysyäkseen lähtisinkö sen kanssa yhdelle. Vastaukseni oli viimeisistä kerroista viisastuneena tiukasti kieltävä siihen asti kun paikaksi ehdotettiin baaria kiven heiton päässä. Noh, mikäs siinä, pystyin varustautumaan sateeseen tietoisesti, eikä tarvitsisi edes matkustaa 15min keskustaan! Päädyimme Soffariin nauttimaan kaksi pulloa kohtuullisen hyvää punaviiniä ja polttamaan tupakkaa. Keskustelut vaihteli ystävistä henkilökohtaisuuksiin, työasioihin, parisuhteisiin, väkivaltaan, tulevaisuuden suunnitelmiin, romantiikkaan.... kunnes toinenkin pullo oli lähes tyhjä ja valoja vilkutettiin.

Huomasin että mulla on ollut ikävä sellaista rehellisyyttä ja vilpittömyyttä mitä Veerassa on. Oli tosi virkistävää lätistä "Kalen" kanssa kahdestaan, siitä on ollut niin pitkä aika. :)

1 Comments:

At 10.8.05, Anonymous Anonyymi said...

Google Gourmet
The word refers to a weblog, an Internet phenomenon multiplying with an intensity comparable to a hutch of bunnies in spring.
Great job with your weblog, I just started one too! news online

 

Lähetä kommentti

<< Home