perjantaina, elokuuta 19, 2005

Hätä keksii keinot

Uutta autoa koskevan kiukuttelun jälkeen* on ollut mukavaa palata taas töihin. Niinkuin ketä tahansa naista, "oot sä laihtunut?", "kiva nähdä sua taas!", "kato, maailman kaunein hoitsu on taas töissä!" -tervehdykset henkilökunnalta ja tutuilta asiakkailta kuntosalilla piristi kummasti. Vaikka juuri hankittu uusi auto ei päällisin puolin miellytä silmää, oli kivan työpäivän jälkeen mukavampi istua tuohon kotteroon.

Oon ihmetellyt mistä johtuu etten ole saanut unta viime öinä kunnolla. Voisiko syynä olla stressi ja jännitys arkeen palaamisesta tai kenties kofeiini o.d.?
Viime yön unet vei osittain tuo horrrrrifying Toyota, mutta huomasin että on ollut myös täysikuu. En koskaan ole uskonut moiseen höpinään, että kuun mollottaessa unet olisivat vähissä, mutta voisikohan se todella olla syynä? Viime yönä n. 12.15am en keksinyt muuta vaihtoehtoa kun uuvuttaa keho fyysisesti jotta uni olisi saavutettavissa. Ratkaisuna lähdin lenkille. Juoksin tunnin verran ja välillä hölkkäsin. Kotiin tullessa olin suihkun tarpeessa ja johan tuli uni kun sain pään tyynyyn!

*) Ystävällinen vinkki:
Vaikka ajatus olisi kuinka kaunis tahansa, hankkia yllätykseksi uusi auto, ottakaa se kuski silti autokauppaan mukaan, vaikkei "kiva yllätys" tulisikaan enää silloin niin yllätyksenä. :) :)

5 Comments:

At 19.8.05, Anonymous Anonyymi said...

Eiks autoa voi palauttaa ja sanoa,että se oli vaikkapa vääränvärinen tai että se kutistui pesussa...;)

Eevis

 
At 19.8.05, Blogger Lz said...

Heii Eevis-kultaseni! Tuli hyvin selväksi että jos ei tämä Corolla -05 kelpaa niin sitten olen ilman. Parempi siis pitää suu supusssa! *pus*

 
At 19.8.05, Anonymous Anonyymi said...

no mut ainaskin tossa kuvassa se näytti tyylikkäältä :) sitä paitsi moni kakku päältä kaunis,mutta silkkoa sisältä...

Eevis

 
At 19.8.05, Anonymous Coroll-ani said...

Ei saa haukkua Corollaa :(
Toyotat on perkeleen hyviä autoja. Itseäni vituttaa vieläkin että tuli vaihdettua se pois...

 
At 19.8.05, Anonymous Sinkkumiehen maailma said...

Itse en kyllä menisi ostamaan noin tyyristä lahjaa, ellen olisi varma, että se on varmasti saajalle mieluinen. Noh pidät sitä muutaman vuoden ja alat kohteliaasti tiedustelemaan, että jokohan tätä voisi vaihtaa uudempaan.

 

Lähetä kommentti

<< Home