maanantaina, elokuuta 01, 2005

Jalat alta!

Okei, homma meni näin. Olin töissä ja juuri lähdössä Janin kanssa treffeille, kun sain Martinilta yllätten tekstiviesin. Viesti oli deittikutsu kahville -myös täksi illaksi.
Martinin olin tavannut viikko sitten kun olin Isabellan kanssa ulkona. Muistikuvani mukaan Martin oli söpö ja mukava, merkittävästi kiinnostavampi kuin Jani, joten keksin toimivan tekosyyn olla sittenkään näkemättä Jania. 30 min myöhemmin olin treffeillä tämän kiinnostavamman yksilön kanssa.

Olen myyty. Martin on mua hieman nuorempi, mutta suorastaan syötävä! Tämä ihana mies muisti kaikki pienet kohteliaat herrasmiehen eleet. En tarkoita että se olisi tärkeintä, mutta niin sanotusti osui ja upposi -hurmaaman ja fiksun itsensä kera.

Kyllä mä taidan siis sittenkin jatkaa treffailua eilisen uhoamisen jälkeen. Eilinen meni jostain käsittämättömästä syystä paremmin kuin hyvin! Janinkin nään varmasti vielä, eihän sitä tiedä mitä saattaisi hävitä..

9 Comments:

At 1.8.05, Anonymous anibus said...

MENIT PERUMAAN TREFFIT JUST VIIVAA VAILLE NIITÄ????? APUAAAARRRGGGHHH!!!!!! EI NIIN SAA TEHDÄ. Ei taida se tyyppi sun kanssa uusia treffejä järkätä... mä en ainakaan, en vaivautuis.

 
At 1.8.05, Blogger Lz said...

Homma on jo hoidettu, ja ilmeisesti vaivautuu! =) Sanoinhan, että mulla oli toimiva syy, mikä jääköön salaisuudekseni..
I'm such a bitch!

 
At 1.8.05, Blogger JuhaniMarokko said...

No mutta! Sullahan ois ollut maailman paras tilaisuus buukata kunnon leffoista/sarjoista tutut päällekkäiset treffit(tai ainakin peräkkäiset). Ehdottomasti ois pitäny käyttää tilaisuutta hyväksi, että jäis sitten hauskoja muistoja. Vaikka eihän se miesten kannalta ois välttämättä hauska juttu, mutta itse sen kuitenkin tänä päivänä sellaisena voisin ottaa, on se kuitenkin sellainen klishee.. ;)

 
At 1.8.05, Blogger Lz said...

Itseasiassa juuri tämä oli hieno suunnitelmani! Tekosyyni avulla olisin pelannut itselleni pari ylimääräistä tuntia ennen Janin näkemistä. Valitettavasti akku loppui ekojen treffien jälkeen kännykästä, joten en tiennyt missä tavata Jani! Murrrrrr.... =D

 
At 1.8.05, Anonymous Sinkkumiehen maailma said...

Mihinkäs minä unohduin, sniff :) Joudut kohta buukkaamaan kalenteriin nuo. Muisteleppa miten Charlottelle kävi Sinkkuelämässä viime viikolla.

 
At 1.8.05, Blogger Lz said...

Missasin sen jakson! Kuis kävi??

 
At 1.8.05, Anonymous Sinkkumiehen maailma said...

Charlotte päätti poiketa normaalista toimintatavastaan ja treffata kahta miestä kerralla. Toiselle hän sanoi olevansa sairaana, mutta hän tuli sopivasti tuomaan kanakeittoa, kun Charlotte oli suutelemassa toista treffikumppania. Loppujen lopuksi molemmat deitit suuttuivat ja lähtivät pois samalla taksilla. Eli klassiset.

 
At 1.8.05, Anonymous Visukinttu-Jarkko said...

Äläs nyt. Anna palaa tyttö ja täysillä vain! Hyvä aloitusvauhti on 2-3 deittiä viikossa ja pyrkimys saavuttaa 5 treffit viikossa. Kunnon deittirumba käyntiin, niin parissa kuukaudessa huomaat eron!

Helpompaa kuin laihduttaminen. :)

 
At 2.8.05, Anonymous Sinkkumiehen maailma said...

Tuliko btw se mun maili edes perille? Vai oonko jossain jonossa? :)

 

Lähetä kommentti

<< Home