maanantaina, elokuuta 15, 2005

Missä olette laajat tentit ja pitkät duunipäivät?

Muutamien treffien, bileiden, krapuloiden ja sohvalla viettettyjen tylsien hetkien jälkeen olen valmis palamaan jälleen arkeen. Lomani loppuu virallisesti huomenna, jonka jälkeen vietän taas normaaliin tapaan enemmän aikaa kuntosalilla ja luennoilla kuin kotona tai baareissa. Koulukirjoja on jo hieman ikävä, eikä opinnäytetyön tekemisen aloittaminenkaan vie yöunia.

En ole ollut kolmeen vuoteen lomalla. Mielestäni kesäbreikit ovat resurssien, ajan ja rahan tuhlausta. En voi väittää mielipiteeni muuttuneen vieläkään näin loman jälkeen, eipähän taas pariin kesään tarvitse tällalailla lorvailla. Hulluksihan sitä tulee!

Tylsistynein lomaterveisin:
Työnarkomaani (kenellä näin maanantai-aamuna on jo vahvaa aamukahvia ja ahkerointia ikävä)

5 Comments:

At 15.8.05, Anonymous Sinkkumiehen maailma said...

Itselläni on hieman sama tilanne, kesätöitä on tehty enemmän ja vähemmän 16-vuotiaasta asti ja nyt on erittäin outo fiilis, kun kesän loppuessa ei mennäkkään takaisin koulun penkille. Ehkä ikävää lievittää se, että jäljellä on vielä yksi tentti ja päättötyö.

Paluuta arkeen ei ole :)

 
At 15.8.05, Blogger piggyslaveunit1 said...

Eka työpäviä ohi, kiva että on taas joku normaali rytmi. Mitä töitä oikein teet?

 
At 16.8.05, Blogger Lz said...

oon kuntosalilla töissä ja opiskelen sairaanhoitajaksi. :)

 
At 16.8.05, Blogger piggyslaveunit1 said...

Justiinsa, oon lukenu sun profiilin vaikka kuinka monta kertaa mutta ainoa tapa miten osasin tulkita sanat "paiskii töitä opiskelun ohella kuntosalilla. " oli että treenat hulluna kuntosalilla. Tämä päivä ei vaan aukene mulle :P

 
At 17.8.05, Blogger Lz said...

:D

 

Lähetä kommentti

<< Home