perjantaina, elokuuta 05, 2005

Sinkkuelämää

Huolimatta faktasta, että olen nauttinut kummallakin kerralla muutaman siiderin kun olen numeroni vaihtanut herrojen kanssa - en selvästikään ole tehnyt huonoja valintoja. Tulin tunti sitten treffeiltä tämän Janin 27v seurasta, ketä olen yrittänyt vältellä. Ehkä turhaan, ehkä ei, ken vielä tietää. Hän oli kuitenkin oikein miellyttävä herrasmies. Huumorintajuinen, komea ja fiksu. Mutta ehkäpä jotain jäi puuttumaan?

Vatsassani pyörähti kerran ympäri hänen jutellessa ja katsoessaan suoraan silmiini, mutta lähtemätöntä vaikutusta ei tainnut jäädä, vaikka treffit sujuivat suorastaan mutkattomasti. Selvääkin selvempää oli, että me kummatkin nautimme toistemme seurasta, mutta valitettavasti mun mielestä Janissa olisi enemmän hyvän ystävän ainesta.

Vaikka Martin on mua ilmeisesti hieman nuorempi, treffien päätteeksi olisi tehnyt mieli suudella häntä intohimoisesti sen sijaan, että vaan kiitti ja sanoi hei. Tässä on vissi ero, toiset vetoaa erilailla!

Oon ihan tyytyväinen, että näin vihdoin Janinkin. Asiasta tuli mulle melkein velvollisuus, kun torjuin hänet niin monesti. Taidanpa pelata ns. varman päälle ja vielä tapailla heitä kumpaakin, en ole ihan selvillä minkälaista miestä pidemmän päälle haen...

Ps. Sotahullu Onnin kaveri on paitsiossa. Kuiva jätkä!

3 Comments:

At 5.8.05, Blogger piggyslaveunit1 said...

Näyttää aika selvältä kummasta pidät enemmän. Eikö siinä ole riskinsä että tapailet kumpaakin?

 
At 5.8.05, Blogger Lz said...

Kyllä kai, mutta eiköhän esim. riski törmätä treffien aikana toiseen mieheen ole aika minimaalinen..!

 
At 5.8.05, Anonymous Sinkkumiehen maailma said...

Mites se vanha läppä meni: todennäköisyys, että tapaat epätoivotun henkilön kasvaa, kun seurassasi on henkilö, jonka
kanssa et haluaisi näyttäytyä. Eihän tuossa mitään, kunhan pidät tosiaan huolen ettei noloa tilannetta pääse syntymään. Ja pitemmälle mentäessä on varmaan hyvä tehdä asiat selväksi sen kolmannen osapuolen kanssa.

 

Lähetä kommentti

<< Home