keskiviikkona, elokuuta 03, 2005

Tää on lomaa!

Heräsin nenä tukossa ja pää kipeenä. Kesä flunssa! -Taas! Ihanaa.
En anna tämän kyllä häiritä mun breikkiä, mitä mulla ei ole ollut kolmeen vuoteen. Antaa nuhanenän vaan olla, tänään lähden kaupungin edustalle saaristoon veneilemään. Me mennään Annikan kanssa, voidaan spekuloida sitten taas naisille tyypillisellä tavalla Martinin lähettämiä tekstiviestejä ja harrastaa tällaista kevyemmän sorttista, rentouttavaa keskustelua eri aiheista.

Oltiin toissapäivänä Suomenlinnassa. Käytiin seikkailemassa niissä pimeissä, kosteissa ja tunkkaisissa luolissa ja lopulta jäätiin istumaan Kustaanmiekan törmälle ja vilkuteltiin Silja Operan matkustajille. Mua pelottaa aina ihan mieletömästi tollasilla korkeiden paikkojen reunoilla, mutta olipahan taas yksi aihe lisää miksi nauraa vatsat kipeiksi. Syötiin kolme litraa herneita ja oli ihan mielettömän kivaa. Tällä kertaa en törmännyt siihen jaw-dropper Burberry-Kimmoon, niinkuin viime kerralla Hannan kanssa!

Huomenna on tiedossa (säävarauksella) Lintsi-reissu Veeran ja Annikan kanssa. Juuri näin täytyy viettää lomaa, enää puuttuu se yksi asia mistä puhuin... kesäromanssi!

3 Comments:

At 3.8.05, Blogger pt said...

Olin muuten sunnuntaina suokissa minäkin. Suokin rantakallioilla on hyvä koota ajatuksia. Helsingin hienoin paikka! Hyvät lomanjatkot!

 
At 3.8.05, Anonymous Visukinttu-Jarkko said...

Eiks sulla ollu jo joku romanssi vai käsitinkö väärin? Pelkkää deittailua?

 
At 3.8.05, Blogger Lz said...

Juu, pelkkää deittailua toistaiseksi! Katsotaan mihin tää kehittyy vai kehittyykö lainkaan... =D

 

Lähetä kommentti

<< Home