torstaina, elokuuta 04, 2005

Tyynelle Valtamerelle..

Mulla on tällainen alter ego dosentti L., joka puskee päälle aina kun tunnen itseni äärimmäisen fiksuksi. Tää flunssa meinaa saada musta yliotteen tämän aamun perusteella ja kaksoisminäni sanoo että dg on poskiontelontulehdus ja allergia.

Eilen sain päähäni lähteä kaljalle Kallioon. Laittoman pienet renkaat omaava Kombini oli juuri saanut uuden sisäkumin ja sitä piti päästä tietty heti testaamaan. Onhan tuo pyörä kellarissa virunutkin jo pari vuotta rikkinäisen renkaan takia. .
Poskiontelon tulehduksessani (dg ála dosentti L.) tsygäilin hiki päässä Pasificoon nähdäkseni Johannan. Tupakka ja Strongbow eivät välttämättä ole tehokkaimmat hoidot flunssaan, mutta mun itseppäiselle perus-identiteetille eivät dosentitkaan voi mitään.

Häpeäkseni täytyy myöntää, että en ole aikaisemmin eksynyt Kalliossa Pasificoon. Ihan helmi mesta ja niinkuin Jossulle totesin, mä löysin nyt vihdoin mun kauan kadoksissa olleen olohuoneen. Musiikki vie mennessään, valaistus, sisustus ja Hesarille avonaiset ikkunat luovat ihan mielettömän ihanan tunnelman!

Ps. Pasificosta saa muuten Absinth:ia! Muistatteko (Soila, Jossu, Veera, Annika, Ellu ja Vappu)..?