lauantaina, syyskuuta 03, 2005

Bileitä, poliiseja ja pohdintaa

Huonoista treffeistä kummatkin inspiroituneena suunnittelimme serkun kanssa tuopin ääressä erilaisia tapoja tavata sinkkumiehiä. Ideariihessämme tavanomaisia baari-iltoja ei laskettu vaihtoehdoiksi, vaan päätimme yrittää olla hieman innovatiisempia.

Parhaan idean palkinon voitti ajatus sinkkubileiden järjestämisestä, jolloin kaikki yksineläjät voisi keskittää samaan paikkaan ja uusien miestuttavuuksien todennäköisyys nousisi huimasti. Kemut voisi järjestää esimerkiksi jonnekkin vuokrattuun tilaan, baariin tms. Ainoastaan kaikki sinkkuystävät olisi tietty kutsuttu ja silloinkin olisi suositeltavaa, että jokainen vieras toisi mukanaan yhden tai useamman sinkkuystävänsä.

Tilan vuokraus toki maksaisi järjestäjille summan X, eikä bileiden "tuloksista" olisi tietenkään takuuta, mutta ainakin vuokrakulut tulisi katettua jos vaan kassa kilisisi tarpeeksi. Bileet voisivat kestää yksityisinä esim. klo. 12.00 asti.

Toisaalta olisiko tilaisuus epätoivon huipentuma? Olisiko sinkkubileille lieventävä asian haara jos nejärjestettäisiim pienimuotoisempina vaikkapa kotona, jolloin vaivaa ei tulisi nähtyä niin paljoa, eikä ilta vaikuttaisi enää niin muodollisen järjestetyltä? Olisiko sinkkubileet siis liian väkinäinen tapa tavata miehiä? Ainakin idea nopeasti ajateltuna tuntuu hauskalta ja tavanomaisesta poikkeavalta. Tälä hetkellä on mietintämyssy päässä, missä ja miten kemut parhaiten järjestyisivät. Tällä aikaa täytyy vaan odotella että mr. Right törmäisi vastaan.

Lauantaina suuntaan baariin sairaanhoitaja-ystävieni kanssa, joka on kuuluisa poliisi- ja palomiesasiakkaistaan -nam! Saattaa kuulostaa siltä että olen ottanut miehen löytämisen elämäntehtäväkseni, mutta näin asia ei todellisuudessa ole. Tämä nainen tarvitsee vaan näin syksyn tullen kainaloa, läheisyyttä ja noh, tietty seksiä! Tässä asiassa ei edisty kotona istumalla.
Hauskaa viikonloppua kaikille!

6 Comments:

At 2.9.05, Anonymous Sinkkumiehen maailma said...

Ainakin kolmosen "Se Oikea" ja Suomi24:n Treffit järjestävät juuri tuollaisia sinkkubileitä. Älä kysy miksi tiedän tämän :) Ei huono idea sinänsä. Itse ainakin järjestäisin ne johonkin järkevään aikaan, eli porukka ei olisi vielä tuhannen tuubassa.

Ja jotain kikkoja millä saataisiin ihmiset tutustumaan toisiinsa. Vaikka joku etukäteen tehty matchmaking, jossa saat sinulle sopivan parin nimen tai tuntomerkit lapulla kouraan ja toinen pitäisi etsiä porukan joukosta. Tulisi poukkoiltua ympäriinsä esittelemässä itseään. Tai jotain.

 
At 2.9.05, Anonymous Anonyymi said...

Eräs kaveri järkkäsi kotibileet juurikin teemalla sinkkubileet tuossa vuosi sitten. Bileet oli menestys, ja sielläpä minäkin viimeisen poikakaverini tapasin. Itse suhde lopahti kylläkin tuossa jokin aika sitten, mutta noista pippaloista jäi kyllä mukava fiilis. Eikun järjestämään!

 
At 2.9.05, Blogger Räpätin said...

Seksiä järjestyy kyllä!

 
At 2.9.05, Blogger Räpätin said...

...mutta ei kotona nyhjäämällä. Sen sijaan en ole vakuuttunut siitä, että sinkkubileet - jotka eivät muuten ole ihan uusi keksintö - olisi SEN kannalta yhtään parempi vaihtoehto kuin mitkä tahansa bileet, jossa on sekä miehiä että naisia paikalla. Ennemminkin voisin kuvitella sinun kokevan tilanteen ahdistavaksi, kun kaikilla olisi sinkkubileiden suoma "lupa iskeä". Kaltaisillesi sitoutumiskammoisille jänöjusseille tavalliset bileet tarjoavat enemmän kunniallisia perääntymisreittejä epäkiinnostavien miehenköllyköiden luota.

 
At 3.9.05, Blogger Lz said...

Meinasin ensin loukkaantua tuosta "sitoutumiskammoinen jönöjussi" fraasista, mutta toisaalta -ehkäpä olet oikeassa.

 
At 3.9.05, Blogger Räpätin said...

Suotta siitä loukkaantuisit. Se oli vain vinhaperäistä huumoria. Eikä tapoihini kuulu käyttää hymiöitä.

 

Lähetä kommentti

<< Home