perjantaina, syyskuuta 30, 2005

Conspiracy theory

Olin suunnitellut kaiken tarkasti illalla valmiiksi. Mikään ei tällä kertaa estäisi minua. Kaikki sujuisi kuin rasvattu, kerkeäsin kouluun ajoissa ja tinkimättä aamukahvista!

Laitoin ennen nukkumaanmenoa veden ja suodatinpussin kahvinkeittimeen valmiiksi sekä sinne purut, että aamukiireessäni ei tarvitsisi kuin painaa nappia..
Aamun sarastaessa, nukuttuani makeasti yön, heräämättä kuitenkaan tavanomaista aikaisemmin hyvän suunnitelmani puitteissa, tepastelin keittiöön venytellen. Edes takkuiset hiukseni eivät saaneet minua hysterian valtaan koska olin hyvällä tuulella. Tänä aamunahan ei olisi kiire ja saisin AAMUKAHVIA (luksusta)!

Kaikki sujui hyvin, kunnes oli kymmenen minuuttia lähtöön ja palasin kahvinkeittimen ääreen valmistautuneena juomaan tuoreet sumpit. Pilaantunut maito onnistui kuitenkin yllättämään kovilla panoksillansa.
Tunnettuna peräänantamattomuudestani ja sisukkuudestani päätin vasta koulusta kotiutuessani yrittää uudelleen. (Luentojen välissähän en halunnut antaa epäonnelle periksi ostamalla cafeteriasta tätä juomaa, pilaten kaiken kukkuraksi nautinnon klo. 07.55, keskeneräisen ja äänekkään remontin keskellä.)

Laitoin jälleen kerran veden ja suodatinpussin kahvinkeittimeen, lisäsin purut ja odottelin kärsimättömästi sormia naputellen valmistumista. Kuinka ollakkaan toosaan muristen lupaavasti katsoin suodatinpussiin ja kummastelin kun purut olivat sivuilta kuivat. Mitä HELV...?!

Pussissa oli pohjassa reikä ja kahvi muistutti enemmän teetä lukuun ottamatta sen mukana killuvia ruskeita kahvihippuja. Mikä teitä vaivaa??!! Onko Coffee Land:in asukkaat tehneet salaliiton sitä yhtä vaaleaa tyttöä vastaan? Sumppia ei siis tipu vaikka mikä olis. Oonko loukannut jotain pyhää? Kohdellut kenties keittimen töpseliä liian kovakouraisesti tai puhunut liian arvostelevasti purujen annostelijasta? Näistä asioista täytyy osasta keskustella, muuten päädytään tällaiseen umpikujaaAAAAAAN-aaaAAARGHHH!!

***************

Kyllä. Menetin siis hetkellisesti järkeni odotellessani liian kauan kofeiinia nautittavassa muodossa. Kolmannella keittokerralla onnistuin silmäkulman hieman nykiessä.

4 Comments:

At 30.9.05, Blogger pt said...

Damn.. toi on rankkaa. Ilman aamukahvia päivä ei vaan voi lähteä käyntiin. Itsellä oli muuten tänä aamuna vähän vastaavia ongelmia..
http://paivastatoiseen.blogspot.com/

 
At 30.9.05, Anonymous t said...

Mä oon jo niin vanha että useimmiten sumpinvääntö jo onnistuu (paitsi nyt kun kerran käyn kehumaan, kohta kosto kurkkii keittimen takana :). Suurin ongelma on, ettei kaapissa ole maitoa laisin, ei edes pilaantunutta. Siitä sitten parin perkeleen voimalla lähimarkettiin, maitoa sumppiin ja homma alkaa taas pelittää. Kyllä aamuisin ihmisen pitäs saada mutkatonta sumppia, muuten voi loppupäivä olla veitsenterällä.

 
At 2.10.05, Anonymous yo said...

Hei, suodatinpaperi tulee taittaa niistä saumareunoista. Paitsi että se pitää sitten paremmin aromit mukana, estää se myös moiset vuodot.

 
At 4.10.05, Blogger Sinkkumiehen maailma said...

Jos kahvinkeitto tuntuu liian hankalalta unenpöppörössä, kannattaa kokeilla allekirjoittaneen tapaan teen juontia. Sitä on hieman vaikeampi mokata :) Aloittelijoille suosittelen pussiteen käyttöä. Tosin joskus onnistuu rikkomaan sen pussinkin tai aukaisemaan haudutuskupin, joten täysin hazardivapaa ei ole tämäkään vaihtoehto.

 

Lähetä kommentti

<< Home