maanantaina, syyskuuta 12, 2005

Drinkkejä ja uusia ystäviä

Ärhäkkä flunssa ja krapula ei ole hirmu hyvä kombi. Päädyttiin Anskun kanssa lauantaina Fridaysta Teatteriin ja itseasiassa päätös koko lähtimisesä tuli aika ex tempore. Otsatukka jakoi illan aikana mielipiteet kahteen, yleisin huomio oli "pirteä ja sopii sulle" mutta joukkoon mahtui myös komentti "näytät 15-vuotiaalta". Oli miten oli, tukka kyllä kasvaa omaa vauhtiaan takaisin.

Oli pitkästä aikaa mukava todistaa että kyllä täältä Suomestakin herrasmiehiä löytyy. Olimme maksamassa baaritiskillä ensimmäisiä drinksujamme kun baarimikkko torjui maksuvälineemme, "Herra pöydässä hoitaa" ja viittasi takavasemmalle. Sain illan aikana poltettua aikalailla rahaa vaikka en maksanut edes puolia omista juomistani. Tunnit kuluivat kuitenkin nopeasti ja baarissa uudet ystävät Laura ja Tenkanen kutsui meidät vielä jatkoille.

Eilen olisi pitänyt lukea tenttiin mutta siitä ei tullut mitään, väsytti ja oli huono olo. Kaiken lisäksi iski hirveä läheisyyden kaipuu, jonka johdosta meni yksi jos toinen viesti "väärään" numeroon. Iltaa piristi lopulta ystäväni Kalenteri joka kertoi että maanantai on vapaa. Tänään opiskellaan nyt sitten eilisenkin edestä!

6 Comments:

At 12.9.05, Anonymous t said...

Otsis tekee susta vittoman söpön tytön näkösen. Musta se on eri sievä, tulkitset itse sitten miten tykkäät :D

 
At 12.9.05, Blogger Lz said...

Me like! ;D

 
At 12.9.05, Blogger justsopivasti said...

Me tahdotaan nähdä otsis!

Viattomat tytöt on pop. Eikun siis viattoman näköiset. >:D

 
At 12.9.05, Blogger Lz said...

Pitäis laittaa kamera räpsymään siis? :D

 
At 12.9.05, Anonymous t said...

Totta Mooses!

 
At 13.9.05, Blogger Lz said...

En kyllä ajatellut kasvojani kokonaan paljastaa täällä blogissa... :) Täytyy pitää jotain salaperäisyyden verhoa yllä!

 

Lähetä kommentti

<< Home