perjantaina, syyskuuta 09, 2005

Elänkö säästöliekillä?

Syksy on saapunut stadiinkin ja romanttiset kesäyöt ovat tehneet tehtävänsä -ainakin joillekin. Kumppanit on löydetty ja mikäs sen parempi lähtökohta ruveta valmistautumaan talvihorrokseen.

Päätimme käydä Soilan kanssa entisellä koulullamme moikkaamassa opettajia ja kurkkaamassa miltä tilat nykypäivänä näyttävät. Kävelimme nostalgista reittiä Shellin taakse koulun pihalle. 12 vuoden koulu-uralla (ala-asteen 1. -lukion3.) tuosta paikasta on muodostunut lähes toinen koti. Jokainen nurkka on tullut kouluttua vuosien varrella opettajan huonetta myöten. Viime kerralla kun koulun henkilökunta järjesti perinteiset Toukobileet, tanssimme opettajanhuoneen pöydällä muutaman siiderin voimalla. Ja niin hullulta kuin tämä kuulostaakin, olimme kuin yhtä perhettä.

Kun saavuimme koulun pihalle, nuori kundi veti liikuntatuntia pojille. Katsoin poikaa pitkään kunnes tunnistin kasvot. Me ollaan oltu samaan aikaan koululla liikunnanopettajien sijaisina. Ilmeisesti Viki tekee noita sijaishommia edelleen. Itseasiassa olen käynyt hänen kanssa jopa treffeillä. Hemmetti se oli edelleen söpö.

Kun välitunti alkoi, vaihdoin Vikin kanssa muutaman sanasen. Yhtäkkiä en pystynyt muistamaan yhtäkään syytä miksi en halunnut tätäkään kundia tapailla pidenpään! Ihana poika! Kun hän alkoi innokkaasti kertomaan kuinka hän on muuttanut uuden tyttöystävänsä kanssa yhteen Kruununhakaan, kysyttyäni hänen kuulumisia, en voinut olla pettymättä. Vatsaani kouraisi eikä sanat tulleet ulos suustani enää normaalin luontevasti. Änkytin teennäisen iloisesti "...No mut wau... hienoa... kiva...".
Mä oon niiiiin idiootti! Ketä mäkin venaan kun ei kukaan kuitenkaan kelpaa?

Noh, selvittyäni ei-niin-tyylikkäästi kiusalliseksi muuttuneesta tilanteesta, törmäsimme Soilan kanssa vanhaan ala-asteen maikkaamme. Nipa 45v (edellisestä avioliitosta 2 lasta) tuli vastaan vauhdikkaasti ja jotenkin säteillen. Hän moikkasi meitä kihlasormusta samalla esitellen, niin rakastuneen oloisena ettei siitä Pepsodent-hymystä voinut erehtyä. "Kattokaas tytöt, tämä heti kolmen viikon tuttavuuden jälkeen! Nopeaa, mutta näin se on. Laittakaa tekin vaan haisemaan! Mitä odottelette?" sanoi opettaja esimerkillisesti. Varsin osuva kysymys, mietin hiljaa mielessäni.

Koululla oli kiva käydä mutta jälkimmäiseksi ajatukseksi jäi epäilys siitä, että mussa täytyy olla jotain vikaa. Seurusteleehan Soilakin! Radiossa soi tällä hetkellä Loirin Vanhoja poikia viiksekkäitä. Sanojen kuuluisi oikeasti mennä, "--tanssittu koskaan ei Lz:n häitä--".
SAAAtana.

30 Comments:

At 8.9.05, Anonymous T said...

HOHHOIJJAA!!!!!

:D

 
At 8.9.05, Anonymous Anonyymi said...

No jos sä kiroilet tuolla tavalla kuin merimies, niin et kyllä ikinä naimisiin pääsekään!

 
At 8.9.05, Blogger Lz said...

No en mä soisi mun blogia luettavaksi poikaystävälleni ihan helpolla muutenkaan, thank you very much.....

 
At 8.9.05, Anonymous t said...

No mutta, täähän vois just olla se ultimaterakkaustesti! Jos tän kestää, kestää mitä vaan tulossa on ;) Eikä tää ole edes paha :)

 
At 8.9.05, Blogger Lz said...

SITÄpaitsi postaus on paatoksellista vuodatusta ja teksti olisi vähintäänkin puutteellista jos sieltä ei löytyisi yhtään kirosanaa. Kaiken lisäksi merimiehet on symppiksiä! ;D ;D

 
At 8.9.05, Blogger Lz said...

Ja pöh Tia, ain't gonna happend!

 
At 8.9.05, Anonymous t said...

Mitäs mieltä oot sällistä joka peruu treffit syyllä että "taitaa mennä tänäänkin baarissa pitempään kun luulin"? Perseestä sanon minä!

 
At 8.9.05, Anonymous Anonyymi said...

no mutta toi on kyllä todella ärsyttävää,että joku kosii jo kolmen viikon jälkeen...tai ei sitä tarttis ainakaan hehkuttaa..jotain armoo tavallisille kuolevaisille!
Eevis

 
At 8.9.05, Blogger Lz said...

Äläpäs muuta viserrä rakas Eevikseni!! Ei sinänsä etten olisi onnellinen hänen puolestaan, mutta sais toi Cupid pörrätä välillä tähänkin ilmasuuntaan! ;D Tia, saitko Ileltä viestin?

 
At 8.9.05, Anonymous t said...

Joo. Aavistuksen sylettää ;) Piti nähä duunin jälkeen, mutta ei oo pakko kun ei taho. Kai sitä nyppii kun en suostunu yökylään ;)

 
At 8.9.05, Blogger justsopivasti said...

Höpsö. Relaa vähä. :)

 
At 8.9.05, Blogger Lz said...

Ai mitä mitä mitä mitä??? Milloin et suostunut yökylään ja MIKSI? Ile on hotti kuin hella kuuma kuin kamina. Eikö kelpais pieni tsigi tsigi? :D

 
At 8.9.05, Anonymous t said...

Mä haluisin edes jonkinmoista aavistusta siitä että herra haluais muutakin kun vaan sitä. Syyllinen kunnes toisin todistaa :)
Ens yö olis kait tarvinnu majailla sen sängyssä...

 
At 8.9.05, Blogger justsopivasti said...

Jaa! mut nyt seis kaikki!

En sorrukkaan samaan lepertelyyn kuin muut tyyliiin, että kyllä sinäkin sitten joskus jonkun ja plaa plaa.

Ei se mene niin. Se voi mennä. Mutta se ei ole sama asia.

Miksi haluat seurustella?

 
At 8.9.05, Blogger Lz said...

No eikai nyt halua. Tai kysy siltä ja tee asiat selväksi! (Okei helpommin sanottu kuin tehty) Mutta toisaalta jos ei veikkaa niin ei voi voittaa.

 
At 8.9.05, Blogger Lz said...

Kummalta nyt kysyt tota Justsopivasti? Multa vai kriisi-Tialta?

 
At 8.9.05, Anonymous t said...

Meitsin Lotossa on aina 0 oikein
:D

 
At 8.9.05, Blogger Lz said...

Mun ei tarvitsisi edes virallisesti seurustella. Haluisin vaan ihanan miehen kenen kainaloon voisi käpertyä, kenen kanssa saisi hyvää seksiä, kenen kanssa viettää aikaa, kestää arkea sekä jakaa ilot ja surut. Ihan vaikka edes hetken aikaa. Tuntuu vaan jotenkin niin vajaalta tämä elämä itekseen.

 
At 8.9.05, Blogger justsopivasti said...

Eikai tuommoista ole vaikea löytää?

Eli kysymys kuuluukin seuraavaksi että mikä mies on tarpeeksi ihana kenen kanssa nuo asiat toteutuu?

 
At 8.9.05, Blogger Lz said...

No siinäpä onkin nuo avainkysymykset joihin toivoisin itsekin tietäväni vastaukset. Käyttäytymisestäni voisi syyttää sitoutumis- tai läheisyyskammoa, vaikka ei mulla nyt sellaisia tunnu kuitenkan olevan. Ehkä on vain olemassa sellainen rima joka täytyisi ylittyä jotta osaisin ottaa jonkun toisen ihmisen mukaan hektiseen arkeeni?

 
At 8.9.05, Blogger t said...

no hittovittu. kuten sanoin: sit ku löydät jonku täydellisen ni teet nipat ja se on siinä:D

niin kauan ku ei oo sitä jonka kanssa tuntuu tarpeeks hyvältä on parempi olla yksin. sanon mä.

.s.

 
At 8.9.05, Blogger Lz said...

Jep siinä se. Ei muuta kommentoitavaa!

 
At 8.9.05, Anonymous t said...

Lähetkös yhdelle v*tutus sidukalle kympän jälkeen?

 
At 8.9.05, Blogger Lz said...

Selvä pyy. Mikä baari? Tälläydynkö?

 
At 8.9.05, Blogger Sinkkumiehen maailma said...

Mitenkä tämä kuulostaa jotenkin niiiin tutulta. Rimaa ei todellakaan kannata asettaa liian matalalle. Kuten mummo tokaisi taannoin puhelimessa, "kahteen paikkaan ei saa olla kiire, hääkirkkoon ja omiin hautajaisiin". Ja eikös sinkkuelämä ole ollut jo pitkään trendikästä :E

 
At 8.9.05, Anonymous t said...

Et tälläydy. Tarttee kuiteski köyhän mennä jo 23.30 junalla kotiin. Siis yhdelle vaan. Baarillakaan ei niin väliä kunhan saa sihijuomaa suoneen. Vartin yli steissillä?

 
At 8.9.05, Blogger Lz said...

No hei mullakin on huomenna koulua. Täytyy olla ajokunnossa aamulla, muuten tulee junakeikka. Eih, yleiset ei ole mun juttu. Pari sihinää vaan! ;D

 
At 8.9.05, Anonymous anskiainen said...

mäkin haluun sihiä suoneen!!!! Mut te nyhveröt ootte menossa stadiin, mä haluisin kotoisampaan... Täytyy jäädä kotiin :(

 
At 8.9.05, Anonymous t said...

Ei kun kovat mimmit menee stadiin ja nyhveröt jää kotinurkille mököttää :D

 
At 9.9.05, Blogger Lz said...

Joo, mee sää vaan Ansku nukkumaan ajoissa niin pääset flunssastasikin eroon!

 

Lähetä kommentti

<< Home