tiistaina, syyskuuta 13, 2005

Helsinki-city police department -HCPD

Voisiko joku ystävällisesti selittää mulle miesten logiikkaa? Ajelin töistä juuri kotiin, kun Mäkelänkadulla viereisellä kaistalla ajoi poliisiauto. Asiankuuluva takykardia iski heti kun tajusin että kyse on poliiseista, kiinnitin huomiota ensiksi vain kahteen kundiin jotka kurkkivat viereisestä autosta. Hyvin lyhyessä ajassa kävin läpi kaikki mahdolliset syyt minkä takia mut saatettaisiin pysäyttää. En keksinyt yhtäkään ja uuden auton ansiosta ei tarvinnut tarkistaa edes oliko ajovalot päällä. En kuitenkaan halunnut näyttää hermostuneelta ja purtuani hetken alahuulta, hätäratkaisuna omituiseen tilanteeseen käänsin pääni reippaasti oikealle ja hymyilin kundeille pitkään ja kauniisti.


Mua saa kutsua vainoharhaiseksi mutta kyseinen pollari-auto ajoi kuumottavasti hanurissa kiinni koko matkan lähes kotiovelle saakka ja luottamukseni flirttailutaitoihini rapisi metri metriltä. (Ne mietti varmaan että toi mimmi on nappaillut jotain miestä vahvempaa kun hymyili sillä tavalla. ;D Ei ole muuta selitystä tapahtuneelle, eikä tää ole edes ensimmäinen vastaanvanlainen tilanne.)

Kun pysäköin autoni, poliisit hidastivat ensin takanani, väläytti kerran sinipunaisia valojansa ja paineli sitten menemään?! Oikeen komeita ja nuoria poliisi-poikia ne oli, ei siinä mitään... Kaikki jotka tuntee mut ja tietää mun poliisinpelon saa tästä hyvät naurut. Mua ei kauheesti kuitenkaan tuollaiset tilanteet jaksa naurattaa koska poliisi ei koskaan ole naurun asia. Ne osaa olla aika hurrrjia (ehkä siinä yksi syy niiden seksikkyyteen). Ja mistä sitä loppujen lopuksi tietää jos vaikka ajaisikin esimerkiksi varastetulla autolla tms., enhän itse ollut tätä edes kaupasta hakemassa. Vaikka kundeista oli varmaan kiva seurata hymyilevää tyttöä tylsänä maanantai yönä Helsingissä, heillä ei varmaan ollut harmainta aavistusta hypertoniastani. RR nousi niin että silmissä sumeni ja korvissa suhisi. Huuuuih!

16 Comments:

At 13.9.05, Blogger Sugar said...

Mitäs mä sanoin niistä Helsingin poliiseista... ;) Tuhmia poikia!

 
At 13.9.05, Blogger t said...

hui että. katoitko muuten tarkkaan ettei toinen ollu ville?;D

.s.

 
At 13.9.05, Anonymous toim. huom. said...

ville oli töissä vaan yhdeksään maanantai-iltana. ehkä kyseessä siis oli sellainen kauniin tytön kotiinsaatto poliisien toimesta. onkai sitä tosiaan huonompiakin tapoja kuluttaa poliisin työaikaa?

 
At 13.9.05, Blogger Lz said...

Jep, Sugar. Olisi pitänyt pitää vaan suu supussa. Olipahan ainakin jännä kotiinpaluu, tuskin sitä usein saa poliisisaattuetta peräänsä? Kai täytyy pitää jotain itseluottamusta yllä ja ottaa asia pokkana imarteluna! :D Luulisi että ne olisi mullekin informoinut jos jokin ois ollut pielessä..?!

 
At 13.9.05, Blogger Lz said...

Poliisipelkuri -> poliisimagneetti. What an irony!

 
At 13.9.05, Anonymous Anonyymi said...

Poliiseja on joka junaan...Yksi poliisiauto kerran pysäytti mut Napolissa pillit soiden, kun kävelin katselemassa nähtävyyksiä ja rupesi kyselemään kansalaisuutta etc..Ajattelin jo että yö putkassa tästä reissusta vielä puuttuu, mutta sitten tämä verraittain komea poliisi sanoi, että mä olen tosi kaunis ja että haluaisinko lähteä kahville ;)
Eevis

 
At 13.9.05, Anonymous Anonyymi said...

Olet vain niin hot että eihän sitä viitti olla seuraamatta ja tarkistamatta missä asut ^^

 
At 13.9.05, Anonymous Anonyymi said...

^^ jos vaikka keksisi matkalla "hyvän" syyn pysäyttää ja vähän puhuttaa..

 
At 13.9.05, Blogger Lz said...

Äh, olisi siis pitänyt tehdä se u-käännös kielletyssä kohdassa! Damn!

 
At 13.9.05, Anonymous t said...

Ootkos muuten uusia pokia uskaltanu käyttää vai komistaako ne vessan peilikaappia? :D

 
At 13.9.05, Blogger Lz said...

Hain ne 30 minuuttia sitten ja päässä!

 
At 13.9.05, Anonymous t said...

JEEE! Dosentti-Lz has landed ;)

 
At 13.9.05, Blogger Lz said...

Yup! Laskeutunut ja virassa!!

 
At 13.9.05, Anonymous t said...

Sun tarttee vaihtaa tonne yläkulmaan Dosentti Söpö Otsatukka kuva ;)

 
At 14.9.05, Anonymous Anonyymi said...

Miltäs susta tuntuisi tollainen leikkimielinen pidätys ja käsiraudat -juttu?

 
At 14.9.05, Blogger Lz said...

Niinkauan kun toi tapahtuisi vain omissa fantasioissa niin mikäs siinä! ;D

 

Lähetä kommentti

<< Home