sunnuntaina, syyskuuta 04, 2005

Normipäivä

Istun jäähallissa. Krapulassa. Miten oon tännekin päätynyt ja tässä kunnossa? Eilen tuli juhlittua Annikan läksiäisiä ja paikalle tuli paljon kavereita keitä ei ole pitkään aikaan näkynyt. Ennen baariin lähtöä tissuteltiin Annikan kanssa mun luona kaksi pulloa valkoviiniä kunnes Tommi ja Soila saapui myös paikalle.

Kun baari-ilta oli ohi, (Ei löytynyt hyviä miehiä. Huvittavin illan itsensä tyrkyttäjistä tuli vakuuttamaan mulle "kuinka täydellinen olen". Kuullessaan tulevan ammattini olin jo "niiiiin Täydellinen!" Huvittavia noi humalaiset äijät.) Lähdin samaa matkaa Veeran ja T&S:n kanssa bussille ja päädyin Pohjolankadun residenssiin yöksi. Valintani perustelin itselleni vielä aamuyöstä täydellä jääkaapilla, omani kun on tyhjä. Kuitenkin kotoinen valinta olisi kenties ollut parempi vaihtoehto. Herätessäni totesin nukkuneeni jälleen kerran piilolinssit päässä, meikit naamassa -ja tottakai- olin unohtanut juoda ennen nukkumaan menoa sen tuopillisen vettä jotta krapula olisi aamulla astetta laimeampi. Nukuin sikeästi puoleen päivään ja kömpiessäni alakertaan, pikkuveli (ei enää niin pieni!) pyysi että heitän hänet jääkiekkoharkkoihin.

Nyt istun täällä kahviossa ja kirjoitan tätä tekstiä. Kiekon kolina ja agressiivisten miesten mölinä kaikuu seinästä seinään. Päätä pakottaa mutta kahvikuppi lämmittää kättä. Positiivisiin puoliin kuuluu tämän rakennuksen sisälämpötila, joka on lähellä +5C. Krabiksen kannalta se on erittäin lieventävä asianhaara koska syystä jota en tiedä, darraa on parempi potea viileässä.

Olisin toki voinut suunnata määränpään saavutettuani suoraan kotiin (kyyti veljelle takaisin kotiin järjestyisi), mutta luulen että odotettuani täällä hallissa 1 1/2 tuntia, ajokuntoni parantunut huomattavasti ja tämä Cosmopolitan:eiden ja Riesling:in aiheuttama pahoinvointi on hellittänyt.

2 Comments:

At 4.9.05, Anonymous "piikkuveli" said...

ihihihi no hyvä että oli "pikkuveljesi" roudaamisessa jotain positiivistäkin... :)

voit tästä lähtien aina kömpsiä baari-illan jälkeen meille nukkuu ni viet varmaa taas mielelläs mut harkkoihi... ;)

 
At 4.9.05, Blogger Lz said...

I remember that! ;D

 

Lähetä kommentti

<< Home