tiistaina, lokakuuta 04, 2005

Kahvitaukoja ja pitkästymisiä

Toivottavasti otsikko ei kolahda omaan nilkkaan myöhemmin, mutta kieltämättä se on ensivaikutelma työharjoittelupaikastani. Aamulla jännitti hulluna (ja jälleen kerran ihan turhaan) eikä viikonlopun rientojen tuottama uupumus tietty kauheesti asiaa auttanut! Hyvin ensimmäinen päivä silti meni. Tapasin jälleen kaikki vanhat tutut vuoden takaisesta harjoittelusta, näpsäkän seksi-aiheisten asioiden riivaaman sairaanhoitaja-ohjaajani, hevoshullun terveydenhoitajan ja homssuisen höpöhöpö-diabeteshoitajan.

Eilinen Bäkkäreitten konsertti jatkui areenalta kotiutuessani sängyssä, kun korvissa tinnitti ja uniin saapui komea äänimies, viihdyttäen koko yön. Martinkin yllätti ja soitti illalla. Ennen poikien esiintymistä Ansku, Tia ja minä istuttiin yhdessä Hartwall-areenan kahvioista ja Technicolor mölisi taustaulla. Tia oli väsähtänyt, Anskulla meni juuri ennen konserttia vatsa sekaisin pizza-slicestä ja mulla oli muuten vaan Sitkeä päänsärky huolimatta 25 mg:sta ketoprofeiinia + 1 g:sta asetyylisalisyylihappoa. Tunnelma ennen konsertin alkua oli siis kokonaisvaltaisesti porukassa kärsivä, väsynyt mutta silti innostunut. Ylläri puhelu piristi kovasti oloa ryystäessäni sumppia pissis-vilinässä. Treffit luvassa Herra M:n kanssa. JieeEE (Bobzu-huuto)!

3 Comments:

At 3.10.05, Anonymous t said...

Pieni korjaus. Oksensin ennen nukkumanmenoa, nukuin kunnolla ainaskin 8 tuntia ja jatkoin herättyäni laatoitushommia. Päivällä nukuin tunnin päikkärit johon loppui myös ryynääminen. Olo oli kyllä silti aika hapeton ;)
Ei kyllä estänyt konsertista nauttimista. Kevin on IHANA! Hyvää synttäriä Kevinille :D

 
At 4.10.05, Anonymous Anonyymi said...

Kannattaako sinne treffeille edes lähteä, kun eihän siitä kuitenkaan mitään taaskaan tule?

 
At 4.10.05, Blogger Lz said...

Yrittänyttä ei laiteta. Vai?

 

Lähetä kommentti

<< Home