lauantaina, lokakuuta 08, 2005

Tyyntä myrskyn edellä?

Kirjoittaminen tarvitsee inspiraatiota ja inspiraatio tarvitsee mielenkiintoista lähdettä, jotta lukija olisi messissä loppuun asti. Otetaanpa esimerkki. Anskulla on tapahtunut elämässään viime aikoina niin paljon, että jos hän kirjottaisi, ei materiaalista olisi puutetta. Puhumattakaan henkilöistä jotka ovat suurina vaikuttajina näihin edellä mainittuihin episodeihin, ainakin toinen heistä voi hyödyntää kirjoittamisen merkeissä näitä hengästyttäviä mullistuksia. Onpahan edes jollakin mistä kirjoittaa. :)

Tällä hetkellä mun elämässä on tällainen seesteinen vaihe. Tai en tiedä onko se ihan oikea sana tähän yhteyteen, ehkä hyvin rauhallinen kuvaisi tilannetta paremmin.
(Tuleepas sitä taas kirjoitettua tyhjänpäiväisyyksiä, pöh! Osoitteeseeni saisi nyt syöksyä iso asteroidi taivaalta ja lopettaa nämä turhuuden markkinat. Tai siis ihan pieni vaan ettei liian moni joutuisi tällaisen hömpän takia päättää päiväänsä).
Itseasiassa elämäni on niiin turvallista ja tasaista, että tämä kyseenalainen ominaisuus jo itsessään inspiroi mua kirjoittamaan.

* * * *

Taisin juuri todistaa postauksen ensimmäisen lauseen vääräksi. Pitäisikö nyt olla tyytyväinen?
…jos vielä luet tätä, vastaus edelliseen kysymykseen on myöntävä.