maanantaina, marraskuuta 28, 2005

Kaheli!

Naapurin kerrostalokyttääjä iski taas! Kävin sauhuttelemassa illan palauttavan puikon pihalla ja samalla kun avasin ulko-oven, näin vilaukselta kun naapuri viuhahti parvekkeelle reunuksen taakse kyykkyyn. Aika creepy! Kyttäri toivoi varmaan että olisin toimittanut jonkun skandaalikäryisen puhelun ystävälleni samalla, että tämäkin raukka saisi jotain sisältöä elämäänsä. Mietin hetken että pitäisiköhän seistä niin kauan räntäsateessa että naapuri saisi hypotermian ja patologisesti puutuneet jalat kyyristellessään partsillansa. Tumppasin kuitenkin lopulta savukkeen ja talsin takaisin sisälle. Pitäisköhän tulostaa sille joku flaijeri Etelä-Suomen Kerrostalokyttääjät ry:n sivuilta ja tiputtaa sille postiluukusta iltalukemista?

5 Comments:

At 27.11.05, Anonymous p said...

Ehkä se perverssi "vaan säikähdyksestä liukastu ja kaatu".
Ja sit piti olla vielä ääntä päästämättä, jottei kukaan huomais sitä.

 
At 28.11.05, Anonymous Anonyymi said...

Mikä sai sut kuvittelemaan, että naapurisi olisi ollut sinusta kiinnostunut? Ehkäpä hän oli kaikessa rauhassa vilvoittelemassa parvekkeella kevyessä vaatetuksessa - tai jopa ilman -saunan tai rakastelun jälkeen, kun sinä pöllähdit rikkomaan tuon ihanan harmonisen hetken.

 
At 28.11.05, Blogger Lz said...

Eip. Valittevasti on aikaisempaakin historiaakin joka antaisi vastauksen kysymykseesi, mutta tuohon postaukseen ei tullut laitettua linkkia. Damn. Tämä on jo monen aikaisemmankin asukkaan vahvistamaa tietoa: stalkkeri se on vaikka voissa paistais.

 
At 28.11.05, Blogger Lz said...

Tässä:
http://uniikki.blogspot.com/2005/04/kerrostaloelm.html

 
At 29.11.05, Anonymous ansku said...

Juu Lz, TIEDÄN!!! Asuin samassa osotteessa ennen ja se hullu eukko tekis sitä silloinkin. Ja neuvoi vielä oikein kädestä pitäen miten laitan oman oveni kiinni ettei siitä pääse ääntä. Pidin nimittäin sen viiden portaan matkan aikana tupakalle niin maan kamalaa ääntä! Prrrstan!!!

 

Lähetä kommentti

<< Home