torstaina, joulukuuta 01, 2005

Keskiyön kiukkua

Mihin tää maailma on menossa? Nykyään meidän opiskelijoiden täytyy varata työharjoittelupaikat erään nimeltä mainitsemattoman ammattikorkeakoulujen ja ura- ja rekrytointipalvelun kautta. Ilmoittautumispäivä on tietysti vähintään koko suomelle sama, sekuntin tarkkuudella, joka tarkoittaa sitä että koko palvelin kaatuu jo hyvissä ajoin ennen alkavaa varausaikaa. Suorastaan nerokasta!!! Kiitoksia kaikille teille innovaattoreille, jotka ovat olleet mukana tässä harjoittelupaikan hankinnan vastuun siirtämisessä koululta opiskelijalle.

Nyt sitä on jo kykitty netissä tunnin verran samalla sivulla yrittäen kirjautua sisään. Ja mä luulin että olisin ajoissa!? Toivotonta. Parasta kaikessa on, että lähtölaukaus pamahtaa inhimillisesti klo. 24.00, jonka takia tuleva suuntaava työharjoittelu veloittaa ilmeisesti yhden yön unet jo ennen kuin se on edes alkanut. Kenelle voin osoittaa kiukuspäissäni väsäämät kirjepommini? Jos ei ole vapaaehtoisia niin taidan tiputtaa ne naapurin postiluukusta alas ettei mene vaan hukkaan.

(Kuvassa allekirjoittanut "postinsa" kanssa.)

5 Comments:

At 1.12.05, Blogger tuleva kätilö said...

Samassa veneessä, rakas kollega.

Mä voin laittaa nimeni myös niihin kirjepommeihin. Raippaa sietäisivät moisen kurppasen syteemin tekijät.

 
At 1.12.05, Blogger Lz said...

Miksi varauksia ei voida vaikka jotenkin porrastaa??? Perusharjoittelut ois yhtenä päivänä ja suuntaavat toisena, eikä kaikki eri-alat tietenkään samaan aikaan.

 
At 1.12.05, Blogger Lz said...

Kello on nyt 3.40am eikä harjoittelupaikkaa vieläkään varattuna. Hyvin tiukkaa palautetta lähti sähköpostitse vastuuhenkilöille. Tämä ei vetele!

 
At 1.12.05, Anonymous Anonyymi said...

Ei ole helppoa teillä opiskelijoilla nykyään... oikeesti, toihan on suorastaan vittuilua!!!!

Terveisin
Eugenia

 
At 1.12.05, Blogger Lz said...

Kaikki barrikadeille!!!

 

Lähetä kommentti

<< Home