torstaina, marraskuuta 24, 2005

Tyynyyn mä en tyydy!

Huristelin juuri koulusta kotiin antaen samalla autokyydin lastilliselle hoitsuja. Naurettiin mahat kipeiksi jutuillemme ja suunniteltiin tulevaisuutta. Koska sairaanhoitajien palkat on niin surkeita ja arvostus vähäistä, oli pakko laittaa päät yhteen ja tehdä pahan päivän varalle plan B. Ensin lähdimme suunnittelemaan mahdollisia jatkokoulutuksia ja päädyimme siihen, että fiksuinta olisi vaihtaa alaa nyt ja heti, lääkikseen koko konkkaronkka. Tiivistettynä, tämä johtaisi mm. jo aloitetun thesiksen kesken jäämiseen. Yksinkertaisesti viisainta olisikin löytää rikas mies, ja tietty siis niin rikas, että taloudelliset huolet olisi ratkaistu ikuisiksi ajoiksi. (Noh, tätähän on isi ja sen kaverit toitottanut siitä lähtien kun olen osannut puhua. Mulle opetettiin minkälainen mies tulee isona hankkia ja pikku-veli raukka oli ns. "gigolo-koulussa". Sairasta, eikö vain?) Tässä kohtaa peräänkuulutan teidän huumorintajuanne! Sittenhän sitä voisikin tehdä mitä lystää, eikä palkasta olisi niin väliäkään. *heh heh*

Noh, aika hiljaista on. Jotkut on ilmeisesti yllättäen ottaneet jo käyttöön sesonki-lahja -käsitteen, koska eilen sain historian ensimmäisen sellaisen. Lahja oli hankittu Ikeasta heräteostoksena ja iso ruskea paperikassi sisälsi yläkropan muotoisen tyynyn, jonka päällä oli valkoinen t-paita, johon oli painettu vastakkaisen sukupuolen merkki. Ei mulla näin huonosti mene, eihän? Olin aika tyrmistynyt. Asiaa lohdutti se, että tämä oli hänestä hyväkin vitsi. Itse alkoin tämän johdosta suunnittelemaan jo seuraavaa metsästys-iltaa stadissa. Noniin nyt saa riittää, eiköhän tytöt lähetä!

10 Comments:

At 24.11.05, Blogger Lz said...

Ei oo toistaiseksi mennyt perille faijan ja Vesan opit.... ;D ;D Muhahhahahah! Taas tää mun jutun taso meni tällaiseksi alkeelliseksi?

 
At 24.11.05, Anonymous t said...

Meitsi lähtee baariin heti kun varat sallii!!!! Jookos????

 
At 24.11.05, Blogger Lz said...

Selvä pyy! Mites ois sitten kun ruotsin poijjaat tulee, jos et ole töissä? ;D *hih hih hihi*

 
At 24.11.05, Anonymous t said...

Niinkö pitkään pitää odottaa? Ehkä ei päästä baariin ikuna!

 
At 24.11.05, Blogger Lz said...

Ja pöh? Eikö niiden pitänyt tulla viikko sitten kahen viikon päästä? (Voiko asioita enää vaikeammin sanoa?)

 
At 24.11.05, Anonymous t said...

No ei oo ollu puhetta siitä sittemmin :) No jos mä saan joululahjaks sen lentävän maton ni voidaan sit mennä sinne riehuu!

 
At 24.11.05, Anonymous Jussi said...

Nyt on kyllä ihan pakko kysyä, näin ei nyt ihan satunnaisena lukijana, että kehtaatko kertoa paljonko sairaanhoitajan palkka on?

Itse olen valtion sinipukuisessa virassa ja seurailen leijonalippua. Olen kuullut huhua, että sairaanhoitajat naureskelevat meidän palkalle. Mikä taas kirjoituksesi mukaan meinaisi sitä, että mie taidan olla ihan palkkakuopassa ja melkein sen alapuolellakin... ;)

 
At 24.11.05, Blogger Lz said...

Anna anteeksi tyhmyyteni, mutta mitä teet? Sininen puku viittaisi poliisiin... mutta ei taas leijonalippuun.
Ps. Noh en mä nyt viitsi mitään summia tässä mainita. Sanotaan nyt vaan että työn raskaus ja vaativuus ei näy palkassa tai arvostuksessa lainkaan!

 
At 25.11.05, Anonymous Jussi said...

Hihassahan tuolla tuollainen leijona on ja on se useaan lippuunkin survottu. Eli oikein arvasit, sinnehän poliisiin se sujahtaa.

Ymmärrän hyvin, mutta sovitaan vaikka, että mie saan huonompaa palkkaa, niin ei se "varma" tietolähde ole väärässä ;)

Mutta olen kyllä samaa mieltä kanssasi työn raskaudesta jne. Kaikki jotka tekevät rankkaa ja yhteiskunnalle hyödyllistä ja tärkeää työtä, eivät saa rahaa. Harmillisen usein tämä ammatti on vielä kutsumusammatti.

 
At 27.11.05, Blogger Lz said...

Valitettavasti luulen että tuloissa ollaan aika samoilla linjoilla, vaikka faktatietoa sinivuokkojen kuukausinetoista ei olekaan. Keep up the good work!

PS. Kuhan ette mua pysäyttele Helsingin humussa enää uudelleen, useimmiten komeat nuoret poliisit ovat niin puoleensa vetäviä, että sitten se kolarialttius vasta nouseekin. *hih* ;D

 

Lähetä kommentti

<< Home