torstaina, joulukuuta 22, 2005

200 reikää rikkaampana

Luuydinluovutus on nyt ohi ja kynä vaan viuhusi kun tallensin kokemuksiani ja tapoin aikaa sairaalassa. Nyt hengailen turvallisesti kotona, lonkkaluu rei'itettynä lääkärin mukaan tasan 200 kertaa. On vähän niinkuin pers hellänä! Voisin väittää että olen tämän kokemuksen pohjalta vähintään pari sataa kertaa rikkaampi yksilö. :)

5 Comments:

At 22.12.05, Blogger Känkkäränkkä said...

Mahtavaa! Kuinka moni oikeasti tekis noin... sä olet aivan mahtava. :)

Hauskaa joulua - muista passuuttaa muita ihan kympillä, olethan sen ansainnut :)

 
At 22.12.05, Blogger Lz said...

No doubt! ÄÄÄÄääiiiitiiiii, tuo0 mulle kännykkääääÄÄÄ!!!
*Muhahhahahhaaaa!*

Hyvää joulua! ;D

 
At 22.12.05, Anonymous pont said...

Tosi hieno juttu, hyvä että selvisit kunnialla :) Täytyy kyllä nyt kommentoijille ihmetellä, että mikä ihme harhaluulo on vallalla, että joku ei luovuttaisi jos match tulisi? En tarkoita pahalla, ihmettelen vaan, että kuka muka ei luovuttaisi jos sopivaksi luovuttajaksi todettaisiin? Ikään kuin Lz olisi jotenkin ylettömän uhrautuvainen; ei tässä sentään munuaista luovuteta ja erikoinen olisi se joka kieltäytyisi luovuttamasta, right? Tuli vain mieleen. Vai olenko ihan väärässä kun minusta on ihan luonnollista, että autetaan jos voidaan. Hieno ja kaunis asia oikeasti, en vain tykkää siitä, kun vääristellään :>)

 
At 22.12.05, Blogger Lz said...

Juu, onhan toi luuydin aikamoista uusiokamaa..

 
At 22.12.05, Blogger Lz said...

Heheheh. Voi noita kirjoitusvirheitäni. Tuli taas hyvät naurut kun silmäilin omaa tekstiä uudemman kerran. Olin suorastaan pakotettu yhteen haamupäivitykseen kun korjasin errorit. Taisin olla aamulla vielä vähän pöllyssä kun kirjotin.. Sorry!

 

Lähetä kommentti

<< Home