maanantaina, joulukuuta 26, 2005

Christmas lag

Onpas maha vieläkin täys! Suunnittelin pientä paastoa tälle päivälle, enkä ole vielä ihan varma onko peli kokonaan menetetty kun aamupalaksi nautiskelin suklaata kahvin kanssa. Mähän sanoin että tuo syntisen houkuttele herkku oli kiellettyjen lahjojen listalla! Damn it. Täytyy katsoa huomenna uudelleen onnistuisikohan tuolloin hieman harkitumpi ruokavalio.

Onko sulla koskaan tullut kiire kauppaan ostoksille kun on avannut omat lahjapaketit? En tiennyt että on mahdollista saada huono fiilis älyttömän hienoista vastaanotetuista lahjoista, mutta onpahan tuokin tullut todistetuksi mahdolliseksi. Opiskelijan budjetti on aina hyvä argumentti, mutta se ei vakuuta itseä. Ehkäpä tämä on erittäin taitavasti suunniteltu taktiikka varsinkin vanhemmilta pakottaa lapset seuraavaksi vuodeksi eteenpäin olemaan tosi kilttejä ja ahkeria. Pirullisen fiksua, koska tuo plääni tuntuu ainakin näin aluksi tehoavan nerokkaasti. Mut on suorastaan ostettu toteuttamaan ei ainoastaan solidaarinen vuosi toisia kohtaan mutta myös menestyksekäs sellainen itselle. Omatunto tulee 100-varmasti kolkuttamaan joka kerta kun yölliset hipat houkuttelisi tenttiin lukemisen sijasta. Olisi pitänyt alusta lähtien pitää mm. koulumenestys extremely classified –tietona.

Parantaisikohan tuo avattu suklaalevy keittiössä tätä fiilistä..?

3 Comments:

At 26.12.05, Anonymous t said...

Pitsa kohotti kummasti mielialaa duunin jälkeen ;)

 
At 26.12.05, Blogger Lz said...

Laihdutuspitsa: salamipitsa tuplajuustolla
Olotila jälkeenpäin: kyseenalainen

 
At 26.12.05, Blogger Sinkkumiehen maailma said...

Tiedän hyvin tunteen, siskon muksut tulivat vasta tänään maanantaina ja kuusen alla tietysti pelkästään minun jälkijunassa tulleet lahjani. Kommentit olivat aika latteita, kiinnostus kesti n. 5s ja sen jälkeen lahjat lensivät nurkkaan. Oli voittajafiilis.

 

Lähetä kommentti

<< Home