tiistaina, joulukuuta 20, 2005

Kissanpäivät koittamassa

28h/vrk hiljenee nyt muutamaksi päiväksi ja palaa kuvioihin loppuviikosta! Tallennan sohva-kuulumiset seuraavaksi heti kun kotiväen passuuttelulta kerkiän. Sairaslomasta täytyy ottaa kaikki irti, varsinkin kun on etuna makuupaikoitus ex-osoitteessa. Napsin joulukonvehteja ja juon glögiä samalla kun huudan,

ÄÄÄäääääiiiitiiiiiii, annatko kaukosäätimeeen tosta pöydältä!!! tai
PIKKU-VELI!! Heti siitä vuokraamaan siskolle leffoja!!!

Oon koittanut miettiä erilaisia edellä mainittujen lauseiden kaltaisia vaihtoehtoja ja mielestäni olen ollut hyvin tuottelias. Torstaina sitten testaillaan. *naurua* Ja muistakaa, jos joulumieli iskee liian ärhäkästi mikset säkin auttaisi kun kerran voit!

7 Comments:

At 19.12.05, Anonymous suttuinen said...

Tuosta verenluovutuksesta.. Kysynpä sulta kun en ole ihan varma :)
Mulla on ollut malaria pienenä, kun asuimme ulkomailla. Meinaako se sitä etten voi täysi-ikäisenä luovuttaa verta? Haluisin kovasti auttaa jollain lailla. Olin alle vuoden ikäinen kun sairastin, tuntuu aika typerälle jos se estää verenluovutuksen... Mitäs luulet?

 
At 19.12.05, Blogger Lz said...

Aikaisintaan 3 vuoden kuluttua hoidon päättymisestä verenluovutuksessa voidaan ottaa verinäyte malariavasta-aineiden määrittämiseksi. Jos vasta-aineita ei enää löydy, voi verta luovuttaa. Jos vasta-aineita on edelleen löydettävissä, ei verta voi luovuttaa.

 
At 19.12.05, Blogger tuleva kätilö said...

Tsemppiä! Ja rentouttavaa toipilasaikaa.

 
At 19.12.05, Anonymous suttuinen said...

ok, kiits

 
At 19.12.05, Blogger Lz said...

Eipä kestä! ;D

 
At 20.12.05, Anonymous pont said...

Tsemppiä Lz! Varmasti monet ajatukset täältä verkosta ja muualta ovat luonasi, jeesaamassa toipumista. Hieno teko ja hienoa, että sait mahdollisuuden antaa noin mielettömän joululahjan jollekin. Aaltoja :) Niin, ja hyvää joulua, hyvän tahdon ja ihmeiden aikaa!

 
At 21.12.05, Anonymous Deep-blue said...

Hyvää joulua nti 28h/vrk!

 

Lähetä kommentti

<< Home