maanantaina, joulukuuta 19, 2005

Menu

Kuvitellaanpa sarkastisesti kaunista hetkeä kun aamulla herää todellisuuteen kahden peräkkäisen, railakkaan biletysillan jälkeen. Fiilis on hyyvin kaukana kuninkuudesta. Pikkujoulut, valmistujaiset ja synttärit ovat vieneet veronsa korkojen kera ja tänä aamuna ensimmäistä kertaa harkitsin tosissani entuudestaan tuntematonta absolutismia. Tässä rakkaudella ja lämmöllä kehittelemäni resepti kaikille kokeilunhaluisille. (Tai siis niille keneltä puuttuu oleellinen osa itsesuojeluvaistoa.)

Perusainekset koostuvat useista baarikierroksista, tehokkaasta jysäristä, valvotusta öistä, pahasta mausta suussa, takkuisesta tukasta sekä ei-tavanomaisesta stressinaiheesta. Lisätään päälle jännityksestä sekaisin oleva vatsa ja vielä mausteeksi ripaus ahdistusta ja häpeää. Hämmennä soppaa 12 tunnin työpäivällä ja anna hautua. Tarkasta noin tunnin päästä maku ja täydennä sitä tarvittaessa valonnopeudella pienentyneellä pankkitilin saldolla. (Juu, alkaa varmasti jo tuoksua hiuksia nostettavan hyvältä!)

Voit toki lisätä omia mausteita jos siltä tuntuu ja voilá! Keitto on valmista hitalle nautinnolle. Ja kuka luuli etten mä osaa kokata? Tämä sotku on nopea valmistaa ja ainekset ovat helposti saatavilla. Jos häpeän hankkiminen tuottaa harmaita hiuksia, sitä voi lopulta noutaa karaoke-baarista.

5 Comments:

At 18.12.05, Anonymous Stardust said...

hmm...
Mulla on ollu samat kokkailut tänä viikonloppuna. Suosittelen lämpimästi kaikille! ;D

 
At 19.12.05, Blogger pt said...

Tyttö, kokoa itses. Rauhotu ja fiilistele tätä: Coldplay - Fix you (live at TOTP)

Ainiin, oli muuten hauska kirjoitus.

 
At 19.12.05, Blogger Lz said...

Mua lähinnä itketti kun kirjoitin.. mutta kiitoksia! :D

 
At 19.12.05, Anonymous Anonyymi said...

Moikka lz,
kylläpä kuulosti tutulta!! Absoilu, here I come!

Tsemppiä tuleviin jännittäviin päiviin, mäkin oon täällä hengessä mukana. Mahtavaa, että löytyy vielä aitoa auttamisenhalua!

Nähdään taas pian,

terkuin, Bobzun E-sisko

 
At 19.12.05, Blogger Sinkkumiehen maailma said...

Heha, tämä oli juu hauska postaus. Sain töissä epäileviä katseita kun erehdyn nauramaan koneen ääressä. "Tuo ei salettiin tee mitään töitä".

 

Lähetä kommentti

<< Home