torstaina, joulukuuta 01, 2005

Nouskaamme kapinaan!

Oon nukkunut viime yönä kaksi tuntia. Vieläkään en ole onnistunut varaamaan suuntaavan työharjoittelun paikkaa itselleni. Mistään. Enkä taida olla ainoa blogistaniastakaan.

Äärimmäisen sisukkaana ihmisenä olen yrittänyt kirjautua tänne nimeltämainitsemattomaan amk ura- ja rekrytointipalveluun klo. 23.30-04.00 ja 06.00- välisinä aikoina tuloksetta. Pelivetona torkuin aamuyöstä puolikuolleena sohvan reunalla pari tuntia ja jatkoin sinnikkäästi. Mutta ei. Ei %€"@#?!!!!!! niin ei. Sen sijaan olen menestyksekkäästi päivättänyt blogini kahdesti ja lähetellyt hyvin kritisoivia meilejä yhteystiedoista löytyville henkilöille sekä koulumme opettajille. En yksinkertaisesti niele ajatusta siitä, että joudun tuhlaamaan jo muutenkin niukat harjoitteluviikot jonnekin random pyllynpyyhintä-osastolle, kun vikaa on ohjelmassa, sen suunnittelijoissa sekä järjestelmän kehittäjissä eikä paikan varaajassa. Kyse on mun, korjaan, meidän kaikkien amk-opiskelijoiden kehittyvistä ammattitaidoista, jota itse pääsen kehittämään eteenpäin enää vain suuren sairaalan haastavassa leikkaussalissa. Osoittakaa nyt te opiskelijakollegatkin mieltä ja nouskaamme kaikki barrikadeille.

Viva La Resistance!
Ammattikorkeakoulujen ura- ja rekrytointipalvelu boikottiin!
Ammattikorkeakoulujen ura- ja rekrytointipalvelu boikottiin!
Ammattikorkeakoulujen ura- ja rekrytointipalvelu boikottiin!

2 Comments:

At 1.12.05, Anonymous Anonyymi said...

Vaikutat herkältä ja tasapainoiselta ihmiseltä. Kosisin, mutta ensin pitäisi keksiä itselleni jokin nick ja oma identiteetti.

 
At 1.12.05, Blogger tuleva kätilö said...

Minä olen messissä. Tuon oman talikon ja soihdut.

Kurppa, kun ottaa päähän!

 

Lähetä kommentti

<< Home