torstaina, joulukuuta 08, 2005

Sinä olet:

"Olet nainen. Sinussa on hyvin paljon naisellisuutta, naisellisia persoonallisuuden piirteitä ja toiminnan tyylejä. Sinulla ei ole juuri lainkaan miehekkäitä persoonallisuuden piirteitä tai toiminnan tyylejä. Naisellisuus on sinulle hyvin tärkeää ja osaat nauttia naiseudestasi. Haluat selkeästi liittyä naisten ryhmään sekä erottautua miesten ryhmästä. Olet valinnut hyvin feminiinisen ja hyvin epämaskuliinisen kohdan. Olet siis sukupuolisesti äärilaidan ihminen. Mieheytesi ja naiseutesi eivät ole tasapainossa, vaan feminiinisyys hallitsee persoonaasi. Sinulla saattaa olla maskuliinisuuteen liittyviä pelkoja ja huolia. Jos haluat olla sukupuolisesti harmonisempi ja tasapainoisempi, sinun on syytä kehittää maskuliinisia puoliasi.
Naisellisuuspisteesi: 20 Miehekkyyspisteesi: -22".

..kertoi testi jonka pöllin Eugenialta. Tackar! "Sinulla saattaa olla maskuliinisuuteen liittyviä pelkoja?" Mielenkiintoista. Kehittääkseni sisäistä miestäni mun täytyy nyt kai esimerkiksi marssia kaljakauppaan ja pakottaa itseni katsomaan saunomisen päätteeksi lätkää, fudista ja formulaa. Onko muita ehdotuksia? *naurua*

Tähän huusholliin riittäisi mun puolesta yksi joka saisi hallita miehiset piirteet, itse voisin olla mielelläni tuo naisellisempi osapuoli. Toisaalta mitä tähän tilanteeseen tulee olisikin ehkä perusteltua olla ns. omavarainen ja todella kehittää omat maskuliiniset piirteet huippuunsa! Eipähän tekisi mieli enää niin pahasti tuonne miehen kainaloon.

7 Comments:

At 8.12.05, Blogger justsopivasti said...

Minä olen miesten mies! Oikea herra 47!!


Eiku..

 
At 8.12.05, Anonymous t said...

Naisellisuus 14 pojoo ja miehisyys -10. Laimeeta!

 
At 8.12.05, Blogger Lz said...

Mut hei sä oot testin mukaan varmaan ns. tasapainossa! *heh* Eikö se oo ihan hyvä?

 
At 8.12.05, Anonymous Ansku said...

Naisellisuus 0
Miehisyys -8

Että mä oon tylsä...

Olet sukupuolineutraali eli sukupuolisesti sitoutumaton. Et pidä meteliä sukupuolesta, etkä tuo omaa sukupuoltasi mitenkään erityisesti esille. Persoonaasi ei hallitse eikä määritä vahvasti sen enempää mieheys kuin naiseuskaan. Olet sukupuolisuuden suhteen tasapainoinen. Sukupuoleen liittyvässä itseilmaisussa olet melko pidättyväinen - jopa sukupuolipihtailija. Tiedostat sukupuolijärjestelmän olemassaolon ja otat siihen mielellään etäisyyttä ja toimit yksilöllisesti, etkä sukupuolimäärittyneesti.

Olet nainen. Sinulla on hiukan naisellisia persoonallisuuden piirteitä ja toiminnan tyylejä. Persoonassasi on ripaus naisellisuutta mutta ei juurikaan mieheyttä.

Tulet hyvin toimeen naiseutta ja mieheyttä itsessään yhdistävien androgyynien sekä sukupuolineutraalien ja miesten kanssa, koska sukupuolinen profiilisi ei ole niin kovin kaukana muista ryhmistä.


"..ttu kiitti vaan! Pitäkää tunkkinne prrrkle."

 
At 8.12.05, Anonymous t said...

Kyllä muakin kehottivat lenkkiä ostamaan :D

 
At 8.12.05, Blogger Sinkkumiehen maailma said...

Voit aloittaa opettelemalla muutaman hyvän inttijutun, sekä kaljapullon avaamisen kädellä. Lisäksi järkytyit suuresti kun luit lehdestä, että Sami Hyypiä suosittelee kosmetologilla käyntiä myös miehille. Kännissä pitää tietenkin hankkia arvostusta erilaisilla tempauksilla, jolla varmistat että olet kaveripiirin puheenaihe seuraavan viikon. Tuossa alkuun muutama tipsi.

 
At 9.12.05, Blogger Lz said...

HAAAAAAHAHAH! Juup, aloitan testaamisen heti huomenna luokkakokouksessa. *heh* No joo, olispahan sitten ainakin mistä kirjoittaa!

 

Lähetä kommentti

<< Home