lauantaina, joulukuuta 10, 2005

Strassilla päähän!

Jonotin aamulla jälleen kerran tietokonehuollon mikrotuessa, perään kuuluttaen hävinneitä ääniä. Vuoroni koittaessa ongelma näytti ratkeavan yllättävän vaivattomasti nuorelta herralta langan päässä. Jipottelin kybällä jo puhelimessa kun kuulin taianomaista oletusääni-piukupaukua tietokoneeni kaiuttimista pitkästä aikaa. Nuolasin ennen kuin tipahti.

Laite otti vanhan linjauksensa takaisin nopeammin kuin uskoin, eikä äänistä ollut taas tietoakaan kun seuraavan kerran avasin laitteen. Mä inhoan teknisiä vempeleitä ja tunne on varmasti molemminpuolinen! Oli kyse laitteesta kuin laitteesta, niin kultaisen kosketukseni johdosta hirttää kiinni yksinkertaisimmatkin vehkeet. Jos omistaisin esimerkiksi dildon, niin olisi 100-varmaa että saisin siitä vähintään kuolettavan säkärin. ..Aika pelottava ajatus.

Ilmeisesti ainoa ystäväni tuosta sähköisestä (kaveri)piiristä on kännykkä joka on toiminut moitteettomasti. Tämä on sinänsä ihme koska tuo palikka on moikannut asvaltin pintaa useammin kuin kerran, puhumattakaan muista hyvin haitallisista elementeistä. Tunnenkin melkein huonoa omaatuntoa siitä, että oon harkinnut sen vaihtamista hieman modernimpaan malliin. Saattaisin siten menettää sen viimeisenkin elektronisen ystäväni. Hmph!

3 Comments:

At 10.12.05, Anonymous Stardust said...

Jipii! Mulla on kohtalotoveri!
Kun kävelee telkkarin ohi, niin kuva vaihtuu hetkeksi muurahaisten marssiin (lumisateeseen siis). Tietokoneen ruutu pimenee saman tien, kun meen siihen koskeen.

No joo. Ehkä tässä nyt vähän liiotellaan mut kuitenki ;D
*hih*

Hauskaa viikonloppua!

 
At 10.12.05, Anonymous arttu said...

En tajuu, meitä on useempiakin siis. Iteltäni iha just enne reissua lävähti tietsikka palasiks, mutta onneks korjaantu.

Kakkoskännykän ostin, iha uutena kaupasta, ni eikös se vehe ollu hajalla jo valmiiks. Uuden sain kaks tuntia ennen lähtöä. Tähän asti se on pelittänyt pelottavan hyvin.

Kaikenlaiset soittovehkeet on pahoja, koska ne ei tottele.

 
At 10.12.05, Blogger Lz said...

Joo, ette todellakaan ole yksin! ;D Mikä siinä onkin että tietokoneet luotiin ihmisten avuksi, mutta ne näytävät vain lisäävän harmeja! MurRRrrRRR!

 

Lähetä kommentti

<< Home