sunnuntaina, tammikuuta 08, 2006

Kevät vimma

Pakonomainen laihdutusvimma on täällä ja jos tilastoihin on yhtään katsomista, tammikuun 2006 psykodraaman aihe on selvä. Katsastaessani vaatteita ja asusteita myyvien yritysten katalogeja ja ollessani hilkulla tilata kolmet ärtsyt bikinit, ajattelin että ehkä pitäis ensin tehdä jotain.

Treeniä! Aloitin kotona ”varovasti” kasari videojumpalla ja nyt oon kipeyttänyt lihakset voimailulla niin erinomaisesti että liikkuminen on tilapäisesti vaikeutunut. Pitäiskö tän nyt sitten olla hyvästä? Jos vaihtaisin sittenkin lajia. Sesonkiurheiluksi sopisi vaikka luistelu, mutta rullistelun jäädessä viime kesänä lähes täysin paitsioon, tarvitsisin todennäköisesti ensi kerralle polkupyörän ”appareiden” kaltaiset aputerät luistimiin..

Entä jos aloittaisin sittenkin uimisen..

3 Comments:

At 10.1.06, Anonymous deep-blue said...

Luistelu vois olla kivaa. Eiks niiden pitäny jäädyttää senaatintori luistelukuntoon?! Sinne olis ollu kiva mennä luisteleen, keskelle keskustaa. Deittailumielessä se vasta voiskin olla kiva

 
At 11.1.06, Anonymous Anonyymi said...

Ompas sulla kiva tä uus ulkoasu! Ja kukapa meistä ei aina vuoden alussa innostuis vouhottamaan noista ylimääräsistä laardeistaan... täytyy varmaan munkin ottaa itseäni niskasta kiinni ja tehdä jotain!

Terveisin
Eugenia

 
At 11.1.06, Blogger Lz said...

Joo, ja sitten vielä kun sais oikeesti aikaseks alottaa.... :D *hih*
Ja kiitoksia!

 

Lähetä kommentti

<< Home